Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Nieuw Chirojaar

Nu zondag 18 september om 14u00 geven we de aftrap van een gloednieuw chirojaar!

Mis het niet!

Vriendjesdag 11 sept.

Op zondag 11 september van 14u tot 17u organiseren we onze zogenaamde 'Vriendjesdag'! Deze namiddag zal speciaal in het teken staan van het ‘kennismaken met Chiro Heffen’ en de opvang van eventueel geïnteresseerde kinderen. Geen verplichting, gewoon een superleuke namiddag met allerlei spelletjes, samen met heel wat chirovriendjes, zodat ze onze jeugdbeweging wat leren kennen.

Stel, uw kind wil wel eens een kijkje komen nemen, maar kan op 11 september niet aanwezig zijn, dan verwelkomen wij hem/haar uiteraard graag op een andere zondag.

Wel rekening houden met het volgende: zondag 4 september zal het geen chiro zijn, omwille van de jaarlijkse Heffense Rommelmarkt. U kan dan wel iets komen drinken op ons chiroterras en op die manier toch al een (letterlijk en figuurlijk) voorsmaakje krijgen van Chiro Heffen!

 

 

Chirozondag VERVROEGD

Nu zondag 28 augustus spreken alle afdelingsgroepen, van Petoeters tot en met Aspiranten, al om 12u15 af op de chiro.
Zo zijn we tijdig in Mechelen voor de Maanrock-optredens!

Gevonden huissleutel

Tijdens de nawacht is er op ons kampterrein een huissleutel gevonden.
Kan er iemand thuis al even niet meer binnen?

Bevraag je bij de leiding of Veebees.

We gaan naar zee!

Op zondag 14 augustus gaan we met z'n allen naar zee! We spreken om 08u45 in volledig uniform af vooraan het station van Mechelen, we verzamelen dus NIET eerst op de chiro.
Als alles goed gaat, zijn we om 18u40 terug in het station van Mechelen.

Indien je wenst mee te gaan, geef dan ten laatste op vrijdag 12 augustus een seintje via mail op volgend adres: lottev at chiroheffen.be 
(vergeet de letter 'v' niet achter lotte!)

Volgende zaken dien je zeker mee te nemen:

- Rugzakje met lunchpakket, zwemgerief, handdoek, zonnecrème en alles wat je        denkt nodig te hebben aan het strand.
- 5 euro, voor een drankje en het treinvervoer

Tot dan!

 

 

Na een fantastisch bivak geven we op 07 augustus een zondagje geen chiro.
Op zondag 14 augustus zijn we weer helemaal terug met een dagje naar zee!

Alle info over dit zondagje naar 't zeetje krijg je weldra (ten laatste op zaterdag 06 augustus) in je mailbox en op deze website.

Tot snel!
de leiding

 Recenter nieuws Ouder nieuws

 


website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be | design: Dorien & Thomas