Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Aspitaliaanse Avond

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren onze aspiranten een Aspitaliaanse avond. Genieten van lekkere spaghetti, eventueel voorafgegaan door lookbroodjes, en afsluiten met een heerlijk dessert. Achteraf is ook de bar open om de gezellige babbels verder te zetten!
Onze aspiranten organiseren dit geheel zelfstandig, waarvoor ze alvast een dikke pluim verdienen! Als jullie ook benieuwd zijn naar hun lekkere spaghetti en organisatorisch talent, kunnen jullie inschrijven via het formulier dat hier te vinden is.


Paasweekend Chiro Heffen

Binnenkort is het weer tijd voor ons jaarlijkse Paasweekend. Het weekend belooft alvast een knaller van formaat te worden, te starten met op vrijdag 5 april Emmer TD. Op zaterdag 6 april zal een heuse fietszoektocht voor heel het gezin plaatsvinden. Zondag 7 april kan u de beentjes onder tafel schuiven bij ons brunchbuffet en nadien genieten van (of deelnemen aan?) de Heffen-Af cyclocross met op de achtergrond de Ronde van Vlaanderen.

Uitgebreidere info is hier te vinden.Mechelse vriendjesdagen

Op zondag 17 maart zal Chiro Heffen deelnemen aan de Mechelse vriendjesdagen. Het concept is simpel: een chirozondag waarop we extra openstaan om nieuwe leden te verwelkomen. Alle kinderen vanaf 6 jaar kunnen vanaf 14 uur komen ontdekken of Chiro iets voor hun is. Eens van een leuke speelnamiddag komen proeven is volledig gratis en kan zonder inschrijving!

Voor onze reeds ingeschreven is dit een gewone chirozondag vol sport en spel!Geen Chiro!

Komende twee zondagen (24/02 en 03/03) geen Chiro!

Op 24/02 zal de leiding op weekend zijn om een hopelijk spetterend bivak te plannen. Op 03/03 zijn het uiteraard onze jaarlijkse eetdagen!

Tot binnenkort!

 Eetdagen 2 en 3 maart

Beste ouders,

Op 2 en 3 maart zijn het onze jaarlijkse eetdagen in zaal De Kettinghe.

Voor inschrijvingen en meer info kan u hier terecht.

Tot dan!?

De leidingDe Chiro op glad ijs!

Op zondag 3/2 gaat de Chiro schaatsen in Mechelen! Om alles organisatorisch vlot te laten verlopen, vragen we om in te schrijven met een mailtje naar stijn.keulemans@outlook.com voor 25 januari.

Neem zeker handschoenen mee, dit is verplicht op de schaatsbaan. Kostprijs voor deze namiddag plezier is 6 euro. Hiermee wordt een drankje en de entree betaald.

Voor de drie jongste groepen doen we graag beroep op enkele bereidwillige ouders die voor vervoer van en naar Mechelen willen zorgen. Afspraak voor de heentrip is 14u aan de Chiro. We vertrekken terug in Mechelen om 16u30. De 3 oudste groep nemen de fiets, dus voorzie zeker lichten en een fluohesje!

De Chiro eindigt op hetzelfde uur als gewoonlijk!

Recenter nieuws Ouder nieuws

 


website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be