Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Paasspel

Deze zondag 31 maart organiseert de chiro voor haar leden een geweldig paasspel! Na het spel genieten we met z'en allen samen van koffiekoeken en chocomelk. In de namiddag kijken we nog naar een leuke film. De Chiro duurt uitzonderlijk van 10 tot 15 uur. Voor dit alles vragen we €6. Mis het niet! 

P.S.: Geen inschrijvingen nodig dit jaar.eetdagen 2024

Onze jaarlijkse eetdagen vinden plaats op 2 en 3 maart. Graag nodigen we jullie uit in de Kettinghe om te komen smullen van onze lekkernijen. Inschrijven is verplicht en kan via onderstaande link.  https://chiroheffen.be/eetdagen     DANKU - Oktoberfesten

De Oktoberfesten waren een groot succes. Meer dan 200 mensen zijn komen eten tijdens onze winterBBQ. Bedankt voor jullie steun! De centjes die we verzameld hebben zetten we vooral in om het Bivak te bekostigen.

DANKU! Vriendjesdag

Beste Heffenaars, Chiro-ouders en sympatisanten 

Op zondag 17 september doen wij een vriendjesdag waarbij nieuwe leden een dagje mogen komen proberen om te zien of de chiro iets voor hun is. Voor de jongste leden van de petoeters en speelclub (L1-L4) is deze zondag tot 17 uur, voor leden van de rakwi's (L5 & L6) is deze dag tot 17:30. Hopelijk zien we jullie daar!! 

Bij vragen mag je ons altijd een mailtje of een berichtje sturen via facebook. 

Groetjes 

De Leiding! De banier

https://www.debanier.be/ paasweekend 2023

Ons paasweekend gaat weer van start.

Een heel weekend feest, wie zondag naar de brunch en kubb toernooi wilt komen dient zich wel in te schrijven.

Kubb: https://forms.gle/QYDNqfy9dLEdaYky6

Brunch:

https://tinyurl.com/2u344n6h 

Recenter nieuws Ouder nieuws

 


website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be