Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Wij gaan op bivak!

We gaan op bivak! Hieronder vinden jullie alle info voor het toch wel bijzondere bivak. Info over inschrijvingen en alle info binnenin!

 Zomerkamp 2020?! (22/05)

Beste Chiro-ouders,

Allicht hebben jullie ook het nieuws gevolgd en gelezen dat de overheid besliste om jeugdkampen in de zomer te laten doorgaan, hetzij onder (strenge) voorwaarden. Hét nieuws waar velen onder jullie op aan het wachten waren en waar wij nu mee aan de slag zullen gaan.

De leidingsploeg en veebees zijn in de afgelopen weken steeds doorgegaan met kampvoorbereidingen te treffen, maar een ‘zomerkamp onder voorwaarden’ vraagt toch nog wat extra denk- en planwerk. Zo zullen we alle vanzelfsprekende kanten van het bivak volledig herbekijken in het licht van de opgelegde voorwaarden, van aankomst tot eindformatie en op basis daarvan bekijken of en hoe we een kamp kunnen organiseren. Werk aan de winkel!

In de tussentijd vragen we nog even geduld. Als de leiding zeker is over hoe alles gepland is, sturen we jullie alle info en hoe we het inschrijfmoment praktisch laten verlopen. Wat op dit ogenblik nog geen zin heeft, is inschrijvingsgeld betalen. Daarom vragen we om nog even te wachten met het kamp te betalen. Zo vermijden we alvast een extra administratieve inspanning indien er aan het financiële luikt iets verandert.

Ondertussen gaan wij aan de slag dus stay tuned!

De leidingsploeg

 

 

 Coronavirus en bivak?

UPDATE CORONAVIRUS

De recentste richtlijnen in gedachte, geven ook wij geen chiro tot en met 30 juni. We vinden dit zoals velen erg jammer en staan te popelen om er terug een zondagnamiddag in te vliegen, mààr, nog eventjes geduld...

Dé grote hamvraag is natuurlijk "wat met het bivak"? De leiding is achter de schermen gewoon verdergegaan met de voorbereidingen voor het kamp. We wachten nu op richtlijnen over jeugdkampen deze zomer en van zodra we daar meer over weten, horen jullie iets van ons. Beloofd!

Bij wijzigingen aan de invulling van het kamp of het doorgaan van de inschrijvingen, laten we zo snel mogelijk een seintje.

Chiro-groetjes,

De LeidingTrooper!

Beste chiro(-ouders), oud-chiro en sympathisanten
 
Vanuit jouw kot bestellingen plaatsen bij je online webwinkel én de Heffense chirojeugd een financieel duwtje in de rug geven. Het kan, want wij zijn nu “Trooper”.
Bekijk volgend filmpje (https://youtu.be/jGgVgioUMq0) en ontdek hoe je ons kunt helpen. Interesse? Klik op deze link https://trooper.be/chiroheffen, kies je winkel en shoppen maar. Een percentje van je investering komt op onze rekening terecht. En het mooiste van al: het kost je GEEN euro extra!! Met het extraatje kunnen we onze ravotters de tijd van hun leven bezorgen. Zeker nu ook ons paasweekend spijtig genoeg niet kan doorgaan.
Tip: vergeet je steeds naar onze Trooper-pagina te surfen? Dan is er nog de TrooperBot! Deze is te downloaden via www.trooper.be/trooperbot.
Dikke merci!
 
De leiding


Kampboekje Bivak 2020Nieuwsbrief April

Wij hebben in deze Chiro-vrije periode niet stilgezeten. Het kampboekje staat online (en is normaal ook per mail reeds gestuurd) en ook onder meer info over de festiviteiten van '70 jaar Chiro' werd in primeur de wereld in gestuurd! Meer info en alle links zijn te vinden in onze nieuwsbrief.

Groetjes,
De leidingsploeg

Recenter nieuws Ouder nieuws

 


website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be