Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Chiro-Heffen-Weekend

Op 13, 14 en 15 april organiseert Chiro Heffen zijn Chiro-Heffen-Weekend.

Zoals altijd belooft het een knaller van een weekend te worden!

Vrijdag 13 april: EMMER-TD
Zaterdag 14 april: CYCLOCROSS
Zondag 15 april: OPTREDENS VAN DE LEDEN

Alle informatie over deze feestelijke driedaagse vind je op de pagina 'Kalender' van deze website. Bedankt aan iedereen die kwam smullen op onze eetdagen en aan alle helpers die het eetfestijn mogelijk maakten.

Onze Chiro-eetdagen 2018 waren dankzij jullie een groot succes, merci! 

 Goed besteed!

Rita Sport Tisselt schonk, in samenspraak met Chiro Heffen, de verkeerd bedrukte Chirotruien aan het goede doel.

We overhandigden de truien aan de Sint-Vincentiusvereniging in Mechelen-Noord. Noodlijdende mensen worden financieel en materieel bijgestaan door deze vrijwilligersvereniging.

De Chirotruien, die enkel in de verkeerde kleur werden bedrukt maar kwalitatief perfect in orde zijn, werden er dankbaar in ontvangst genomen.

(foto's in het "fotoboek" van deze website)
   Eetdagen 10 en 11 maart

Fijnproevers kunnen zich inschrijven voor onze eetdagen op 10 en 11 maart!
Dit kan digitaal via onderstaande link of manueel door het posten van de ingevulde flyer waarop de mogelijke adressen staan vermeld.

download hier de flyer

Inschrijven kan je via deze linkZondag 25 feb Geen Chiro

De laatste zondag van februari zal het geen chiro zijn, dit omdat de leidingsploeg op Kampweekend is.
Tijdens dit weekend wordt het Bivak 2018 organisatorisch volledig uitgetekend, ter plaatse in Meeuwen-Gruitrode. Of was het nu Oudsbergen? ;-)Flapjestijd!

Joyvalle is weer gestart met de jaarlijkse actie "Samen Op Kamp". Verzamel samen met ons volop de hoekflapjes van de verpakkingen Joyvalle Vol of Joyvalle Halfvol 1L, want per 10 flapjes krijgen we 1 liter gratis melk voor op kamp!

Je kan de verzamelde flapjes op een chirozondag aan de leiding bezorgen of rechtstreeks in de brievenbus stoppen van onze Veebee.

Alvast bedankt voor je hulp!

Recenter nieuws Ouder nieuws

 


website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be | design: Dorien & Thomas