Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

AANPASSING UREN

De afgelopen weken hebben wij met de leidingsploeg elke zondag ons uiterste best gedaan om er iets moois van te maken. Nadien evalueerden we en probeerden we wekelijks onze werkpunten te verbeteren. We zouden heel september hetzelfde doen en dan evalueren. Zo gezegd, zo gedaan.

Na lang vergaderen blijven we in grote lijnen vasthouden aan de werking van september, maar alles zal een uurtje vroeger doorgaan.

 

Dit betekent;

-       Petoeters, speelclub en rakwi’s hebben chiro van 12 uur tot 15 uur.  

-       Tito’s hebben chiro van 15u15 tot 18u30

-       Keti’s en aspi’s hebben chiro van 15u15 tot 19 uur.

 

Meer uileg en de volledige uitwerking vindt u in uw mailbox

 

Deze uren zullen de komende weken van toepassing zijn en opnieuw geëvalueerd worden. 

Tot zondag!
 
Chiro-groetjes 
De leidingsploeg 
 
 
 
 


OKTOBERFESTEN

Van 23 t.e.m. 25 oktober organiseren wij, Chiro Heffen, onze jaarlijkse Oktoberfesten. Kom mee genieten van onze gezellige sfeer! Alle activiteiten zullen doorgaan op ons chiroheem: Sint-Amandusstraat 2 in Heffen.

 

We horen jullie het je afvragen; hoe gaan ze dat doen? Wel, we zullen alles organiseren volgens de dan geldende regels. Alles zal dus aan tafels zijn volgens de bubbelgroottes van die moment. Tafels zullen ver genoeg uit elkaar staan en er zal een circulatieplan worden uitgewerkt zodat we elkaar niet onnodig moeten kruisen. Er zal voortdurend ontsmet worden en rondlopen zal, net zoals in de horeca, met een mondmasker gebeuren. Eten wordt door ons bereid en uitgedeeld met mondmasker en handschoenen.

We hebben een groen label behaald in de eventscan i.v.m. veiligheid voor Covid-19. Wij zullen er alvast alles aan doen om er een veilige en onvergetelijke Oktoberfesten van de maken!

Vrijdag 23 oktober: Dia-avond + café

Zaterdag 24 oktober: Halloweenwandeling + WinterBBQ en cava-/loungebar

Inschrijvingen kan online via https://forms.gle/1325akc6EZEWpgMH9.

Zondag 25 oktober: spek met eieren + cyclocross

 

Meer informatie vindt u hier

We kijken alvast uit naar jullie komst!

 

Chiro-groetjes

De leidingsploeg van Chiro HeffenStijging van de cijfers

Omdat de coronacijfers weer aan het stijgen zijn, willen we nog eens extra aandacht besteden aan de veiligheidsregels. Als uw kind ziek is of ziek is geweest laat hem/haar dan een chirozondag thuis. Zo zijn we zeker dat de andere kinderen niet besmet zullen worden en de Chiro zo veilig mogelijk blijft. Moest uw kind na een zondag ziek worden, gelieve dit dan te melden. Zo kunnen wij de ouders van die groep verwittigen. We vragen ook een drinkbus mee te nemen, zeker voor de jongste groepen.
 
Alvast bedankt voor jullie begrip!
 
Groetjes,
De leiding


VRIENDJESDAG

Het jaar is van start gegaan en een nieuwe leidingsploeg staat klaar om er een onvergetelijke tijd van te maken.

Leidingsverdeling:

Petoeters: Britt, Annelien, Lander

Speelclub: Charlotte, Lennert De Cock, Lore

Rakwi’s: Laura, Caro, Reinout

Tito’s: Olivia, Lennert Schelfhout

Keti’s: Senne, Niels

Aspi’s: Lucas, Jasmine

 

Aanstaande zondag is het vriendjesdag. Iedereen is meer dan welkom om een zondagje te proberen en te kijken of chiro iets voor hem/ haar is. We vragen ouders van nieuwe leden even langs de leiding te gaan zodat we jullie contactgegevens kunnen noteren.

De drie jongste groepen (t.e.m. zesde leerjaar) zijn welkom van 13u00 tot 16u00.

De oudste groepen (middelbaar) zijn welkom van 16u15 tot 20u00.

Kom je als ouder graag te weten wat Chiro net is? Om 16u geven we een woordje uitleg over de Chiro en wie wij zijn aan onze containers.

We willen iedereen vragen een drinkbus mee te nemen en een mondmasker op te zetten tot je op je lijn in formatie staat. Vergeet zeker je één euro niet (voor een drankje) en kleed je naar het weer, we moeten namelijk een hele zondag buiten spelen.

Wij kijken alvast uit naar aanstaand chirojaar!

 

Groetjes

De leidingsploegOVERGANG

Beste ouders

De eerste zondag sinds kamp zit erop, we namen afscheid van vertrekkende leiding en maken ons klaar voor de start van een nieuw chirojaar.

Gedurende heel de maand september gaan we werken zoals afgelopen zondag, maar al doende leert men. Dus we willen vragen om de kinderen allemaal een mondmasker op te zetten bij aankomst op het terrein. We zien dat er soms veel leden ineens op het veld komen, waardoor er al bubbelvermenging zou zijn vooraleer de zondag goed en wel begonnen is.

Voor de rest houden we ons graag vast aan afgelopen zondag, met bijhorende regels en uren (zie hieronder) gedurende heel de maand september.

Aanstaande zondag is het overgang! Leden die nu in het eerste middelbaar zitten, komen om 16u15, zij zijn nu tito. We willen vragen dat iedereen vanaf het begin van de zondag al bij zijn nieuwe groep gaat staan, anders is het niet haalbaar met de bubbels.

Weet je niet in welke groep je zoon of dochter volgend chirojaar zal zitten, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Tito’s, keti’s en aspiranten mogen een extra zakcentje meenemen voor frietjes. 

 

Tot zondag!

De leiding Terug naar de chiro

Elk van onderstaande zondagen zal er als volgt uitzien:

 

Petoeters, speelclub en rakwi’s: 13 uur tot 16 uur

Tito, keti, aspi: 16u15 tot 20 uur

De leden zijn welkom vanaf 10 minuutjes op voorhand. We verwachten jullie aan de slagboom voor het grasveld. Fietsen kunnen wel eerst in de gewoonlijke fietsenstalling worden gezet.

We willen vragen dat de ouders het terrein NIET betreden. De leiding zal iedereen bij aankomst een toefje handgel geven om netjes ontsmet aan de namiddag te beginnen.

We willen vragen om (zeker bij de kleinsten) een eigen drinkbus (met NAAM) mee te brengen. Vergeet ook de wekelijkse euro niet. De drie oudste groepen eten frietjes dus vergeet daarvoor geen zakcentje.

Neem bij regenweer zeker een regenjas mee! Het is namelijk onmogelijk om met z'n allen binnen te spelen volgens de coronaregels.

Doorheen de zondag zullen de bubbels gescheiden blijven (alle afdelingen apart), ook voor sanitair.

Het afhalen gebeurt als volgt: we laten leden per afdeling één voor één naar mama/papa gaan. Hopelijk houden jullie, de ouders, dan ook wat afstand?

Recenter nieuws Ouder nieuws

 


website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be