Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste van 14u tot 17u. Voor € 1,50 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Liefste petoeters en petoeterouders,

Hier kan je het programma voor de komende weken terugvinden. Een chirozondag voor de petoeters is van 14 tot 17 uur. We vragen om elke zondag €1 mee te brengen (en dus niet €1,5 zoals hierboven vermeld). Jullie krijgen op zondag steeds een drankje (cola/ fanta/ fruitsap/ water). Bij de petoeters is een uniform nog niet verplicht. Indien je dit wel hebt, schrijf er dan zeker je naam in! Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp naar Bütgenbach, om een hechte groep te zijn, verwachten we dat jullie zeker de helft van het jaar aanwezig zijn.

Zondag 23 september
Brullen als een leeuw, springen als een kangoeroe, slingeren als een aap, … vandaag kan het allemaal. We gaan namelijk op reis door de dierentuin! Kom zeker verkleed als je favoriete dier of diertje.

Zondag 30 september
Rupsje ribbel, de mascotte van de petoeters, is zijn mooie paarse kleur kwijt. Komen jullie hem helpen om zijn kleur terug te vinden? Breng ook zeker een mooie foto van jezelf mee om te knutselen!

Zaterdag 6 oktober
Vanavond is het onze jaarlijkse dia-avond in onze chirolokalen. Jullie zijn welkom om samen met jullie ouders te komen kijken naar de leuke kampmomenten van afgelopen bivak te Meeuwen-Gruitrode. De deuren van onze chirolokalen zijn open vanaf 19u en vanaf 19u30 worden de foto’s getoond.

Zondag 7 oktober
Jullie leider Lucas viert zijn verjaardag en heeft een groot pakje voorzien. Komen jullie het pakje helpen uitpakken? Gemakkelijk zal het niet zijn, breng dus zeker je beste pakjesoutfit mee!

Zondag 14 oktober
Smeer jullie beentjes al maar in want vandaag trekken we ten strijde op de Cross in Leest. Voor de ouders die hun kleinste spruit willen zien lopen, de meisjes lopen om 14u50 en de jongens om 15u10. We vragen voor deze zondag €3. Trek zeker loopschoenen aan die tegen een beetje modder kunnen. Om er te geraken, zouden we het fijn vinden dat er enkele ouders ons in Leest kunnen afzetten met de auto. Bij goed weer keren we te voet terug, bij slecht weer rekenen we graag op jullie.

Vrijdag 19 oktober
Als trotste leden van Chiro Heffen mogen jullie voor één keer in jullie uniform naar school gaan want het is vandaag de dag van de jeugdbeweging.

Zondag 21 oktober
Kom allemaal verkleed als heks, spook of een ander griezelig monster want vandaag spelen we een halloweenspel. 

26-27-28 Oktober
Het zijn oktoberfesten op de chiro. Iedereen is welkom voor een hapje en een drankje op de chiro. Meer info komt binnenkort bij jullie in de bus. Op zondag 28 oktober is het geen chiro.

Bij vragen kunnen jullie ons steeds bereiken via onderstaande gegevens of ons aanspreken op zondag.
Groetjes van jullie nieuwe leiding en tot zondag!

Kaat Van der Haegen: kaatatchiroheffen.be – 0488/296804
Lucas Doms: lucasatchiroheffen.be – 0479/174093
Lore Verbruggen: loreatchiroheffen.be - 0499/700370

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be | design: Dorien & Thomas

Aspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters