Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste van 14u tot 17u. Voor € 1,50 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Hallo allergekste petoeters,

Graag vragen wij jullie elke zondag 1.5 EURO mee te brengen. Dit geld besteden we aan een drankje en gebruiken we tijdens een grotere activiteit. De chiro start stipt om 14 uur en eindigt om 17 uur.

Zondag 22 april

Proficiat met de eerste communie van enkele petoeters! Geniet van een mooie dag. Met de andere petoeters spelen we laddercompetitie. Daag elkaar uit met verschillende spelletjes en probeer de hoogste trede van de ladder te bereiken.

Zondag 29 april

Meisjes versus jongens. We ontdekken vandaag het sterkste geslacht.

Zondag 6 mei

Ruw, ruwer, ruwst, want het zijn ruwe spelletjes.

Zondag 13 mei

Een themaspel. De uitwerking moet nog gebeuren, dus meer informatie volgt later.

Zondag 20 mei

Snel zijn is de boodschap, want het zijn estafettespelletjes.

Zondag 27 mei

Hopelijk zal de zon vandaag schijnen, want het zijn waterspelletjes. Breng eventueel droge kledij mee. Bij slecht weer spelen we natuurlijk niet met water en zal een andere activiteit op de site verschijnen.

Ziezo nu weten jullie wat er de komende zondagen op het programma staat! Let op, programmawijzigingen zijn steeds mogelijk.

Chirogroetjes van jullie leiding! :)

Vragen? Jullie kunnen ons steeds contacteren via onderstaande gegevens!

nickyatchiroheffen.be
amberatchiroheffen.be
marionatchiroheffen.be
lottevatchiroheffen.be

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be | design: Dorien & Thomas

Aspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters