Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Liefste petoeters en petoeterouders

Hieronder zal steeds het programma te vinden zijn voor de komende weken. Een chirozondag duurt voor de petoeters van 14 uur tot 17 uur. We vragen ook om wekelijks 1 euro mee te nemen voor een drankje. Hou zeker het weekend van 7 tot 9 februari vrij, want dan gaan we op chiroweekend. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp. Om ons 10 dagen te amuseren, verwachten we dat jullie zeker de helft van het aantal zondagen van het jaar aanwezig zijn. Vergeet verder niet om jullie naam in je uniform te schrijven en je te kleden naar het weer.

16 februari

Vandaag is het helaas geen chiro, want de leiding is op kampweekend.

23 februari

Jullie mogen je zo gek/ grappig/ schattig mogelijk verkleden. Vandaag spelen we allemaal spelletjes in thema carnaval.

1 maart

Je mag je verkleden als ridders, jonkvrouwen of iets anders middeleeuws. We doen vandaag een middeleeuwse zondag in ons chirokasteel.

8 en 9 maart

Vandaag zijn het eetdagen, kom zeker genieten van onze heerlijke kookkunsten. Het is dus geen chiro. Inschrijven kan via "kalender".

15 maart

Vandaag zetten we ons in voor het klimaat, we gaan helpen met een zwerfvuilactie. Dit houdt in dat we ons zullen inzetten om zoveel mogelijk papiertjes te rapen en Heffen weer proper zullen maken. Neem zeker een fluohesje mee om goed zichtbaar te zijn. De rest van de zondag vullen we aan met klassieke spelen.

22 maart

Jullie leiding kreeg bericht van de sprookjesboom, jullie hulp is dringend nodig in het sprookjesbos. Is het roodkapje die we moeten redden van de grote boze wolf of hebben Hans en Grietje weer van het huisje van de heks gesnoept? Kunnen jullie de broodkruimels terugvinden zoals klein duimpje en bladeren we samen doorheen vele sprookjes in de zevenmijlslaarzen? 

29 maart

1 groep verstopt zich, de andere zoekt. Volg de pijlen en vindt de andere groep zo snel mogelijk. We spelen vandaag sporenspel. Voorzie jullie van een fluohesje (dat eventueel een beetje vuil kan worden) en een goede speurneus.

 

Vele Chirogroetjes

De petoeterleiding

 

Laura Van doren         0470061698               lauravdatchiroheffen.be

Britt Van Kerkhoven   0471860007                brittatchiroheffen.be

Lore Van Steen           0483172051               lorevsatchiroheffen.be

Niels Blommaerts       0471581067                nielsatchiroheffen.be

Lennert De Cock         0498199799               lennertatchiroheffen.be

 

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters