Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Liefste petoeters en petoeterouders,

Hier kan je het programma voor de komende weken terugvinden. Een chirozondag voor de petoeters is van 14 tot 17 uur. We vragen om elke zondag €1 mee te brengen. Jullie krijgen op zondag steeds een drankje (cola/ fanta/ fruitsap /appelsap /multivruchtensap / water). Bij de petoeters is een uniform nog niet verplicht. Indien je dit wel hebt, schrijf er dan zeker je naam in! Hou zeker het weekend van 15-16-17 maart vrij want dan gaan we op petoeterweekend. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp naar Bütgenbach, om een hechte groep te zijn, verwachten we dat jullie zeker de helft van het jaar aanwezig zijn. 

26-27-28 oktober
Dit weekend zijn het onze oktoberfesten op de chiro. Meer info vinden jullie onder 'kalender'. Op zondag 28 oktober is het geen chiro.

Zondag 4 november
Deze zondag spelen we de allerleukste spelletjes met voetballen, basketballen, tennisballen, rugbyballen, …

Zondag 11 november
Haal de echte speurneus in jezelf naar boven want vandaag gaan we op zoek naar een schat. Heb jij al een idee waar we hem moeten zoeken?

Zondag 18 november
Jullie leiding is dit weekend een weekendje weg, het is dus geen Chiro vandaag!

Zondag 25 november
Deze namiddag spelen we allemaal spelletjes in een kringetje :)

Zondag 2 december
In opdracht van chiropiet gaan wij jullie vandaag opleiden tot echte petoeterpieten. Misschien verdienen jullie wel een echt zwarte pietendiploma! En als jullie heel braaf zijn komt er nog iemand langs met lekkers …

Zondag 9 december
Is het een vliegtuig, is het een vogel? Nee dat is het niet. Het is een parachute die je boven je hoofd ziet! Vandaag zijn het parachutespelen!

Zondag 16 december
Trek jullie sportieve schoenen maar aan want vandaag is snel zijn de boodschap! We spelen allerlei estafettespelen.

Zondag 23 december
Vandaag spelen we ons jaarlijks kerstspel met de hele Chiro! We verwachten jullie al om 10 uur. ’s Middags krijgen jullie lekkere koffiekoeken en warme chocomelk. In de namiddag kijken we met z’n allen een film. De Chiro is gedaan om 15 uur. Voor al dat lekkers vragen we om 3 euro mee te brengen.

Bij vragen kunnen jullie ons steeds bereiken via onderstaande gegevens of ons aanspreken op zondag.
Groetjes van jullie nieuwe leiding en tot zondag!

Kaat Van der Haegen: kaatatchiroheffen.be – 0488/296804
Lucas Doms: lucasatchiroheffen.be – 0479/174093
Lore Verbruggen: loreatchiroheffen.be - 0499/700370

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be | design: Dorien & Thomas

Aspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters