Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste van 14u tot 17u. Voor € 1,50 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Hallo allergekste petoeters,

Graag vragen wij jullie elke zondag 1.5 EURO mee te brengen. Dit geld besteden we aan een drankje en gebruiken we tijdens een grotere activiteit. De chiro start stipt om 14 uur en eindigt om 17 uur.

Zondag 17 december

Waar is dat feestje? In het petoeterlokaal is het feestje! We brengen ons lokaal in kerstsfeer en na enkele spelletjes eindigen we met een groots FEEST! Haal jullie beste dansmoves maar boven!

Van 14u30 tot 15u30 zullen we helpen bij de aanplanting van het speelbos op ons chiroterrein. Elke lid mag zijn of haar boom planten. Iedereen is welkom op de opening van het bos. We houden jullie warm met chocomelk, thee of koffie. Nadien zetten wij het geplande programma verder. Deze zondag zal dus ook om 17 uur eindigen (en begint om 14 uur).

Zondag 24 december

We verwachten jullie omstreeks 10 uur op de chiro voor het kerstspel. In de voormiddag spelen we met de hele chiro een groot spel. ’s Middags eten we koffiekoeken en krijgen jullie heerlijke chocomelk en in de namiddag kijken we samen een film. Uitzonderlijk stopt de chiro om 15 uur. Voor deze activiteit vragen we 3 EURO.

Zondag 31 december

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 Gelukkig nieuwjaar! Wij wensen onze petoeters en hun familie een heel fijn 2018 toe! Hopelijk een jaar vol geluk en plezier en met heel veel leuke chiromomenten!

Het zal GEEN chiro zijn! Zo heeft iedereen genoeg tijd om al feestend het nieuwe jaar in te zetten!

Zondag 7 januari

GEEN chiro! Jullie leiding heeft het namelijk drukdrukdruk met studeren :(

Zondag 14 januari

Tennisballen, basketballen, voetballen, want rarara het zijn balspelletjes.

Zondag 21 januari

GEEN chiro! Want jullie leiding is nog volop aan het studeren.

Zondag 28 januari

Ondertussen bestaat chiro Heffen al 68 jaar! Tijd dus om enkele klassiekers van onder het stof te halen. We spelen spelletjes van toen jullie mama’s en papa’s in de lagere school zaten.

Zondag 4 februari

Brrr! Het is nog steeds winter. Het ideale moment om met de hele chiro te schaatsen. Om 14 uur vertrekken we richting de schaatspiste te Mechelen (Spuibeekstraat 1) en om 17 uur zijn we terug aan onze chiro. Hopelijk zijn er enkele ouders die ons willen vervoeren. Wat mogen jullie zeker niet vergeten?

  • handschoenen (VERPLICHT),
  • 7 EURO (of indien je over eigen schaatsen beschikt 5 EURO),
  • warme kleren (eventueel een lange broek i.p.v. een chirorok of -broek).

WEEKEND: vrijdag 16 tot en met zondag 18 februari: info volgt via mail

Ziezo nu weten jullie wat er de komende zondagen op het programma staat! Let op, programmawijzigingen zijn steeds mogelijk.

Chirogroetjes van jullie leiding! J

Vragen? Jullie kunnen ons steeds contacteren via onderstaande gegevens!

marionatchiroheffen.be
amberatchiroheffen.be
nickyatchiroheffen.be
lottevatchiroheffen.be

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be | design: Dorien & Thomas

Aspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters