Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Liefste petoeters en petoeterouders,

Hier kan je het programma voor de komende weken terugvinden. Een chirozondag voor de petoeters is van 14 tot 17 uur. We vragen om elke zondag €1 mee te brengen. Jullie krijgen op zondag steeds een drankje (cola/ fanta/ fruitsap/ appelsap/ multivruchtensap/ water). Bij de petoeters is een uniform nog niet verplicht. Indien je dit wel hebt, schrijf er dan zeker je naam in! Hou zeker het weekend van 15-16-17 maart vrij want dan gaan we op petoeterweekend. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp naar Bütgenbach, om een hechte groep te vormen, verwachten we dat jullie zeker de helft van het jaar aanwezig zijn. 

Zondag 23 december
Vandaag spelen we ons jaarlijks kerstspel met de hele Chiro! We verwachten jullie al om 10 uur. ’s Middags krijgen jullie lekkere koffiekoeken en warme chocomelk. In de namiddag kijken we met z’n allen een film. De Chiro is gedaan om 15 uur. Voor al dat lekkers vragen we om 3 euro mee te brengen.

Zondag 30 december

Het einde van het jaar nadert en dat moet gevierd worden! We houden immers een heus nieuwjaarsfeestje! Voor de 2ejaars onder jullie: er zou misschien wel eens een leuke verrassing kunnen zijn.

Zondag 6 januari

Wegens examens van de leiding is het dit weekend geen chiro.

Zondag 13 januari

Ook dit weekend heeft jullie lieftallige leiding nog steeds examens. Daarom geen chiro.

Zondag 20 januari

Deze zondag vallen de aspiranten in! Het programma wordt door de aspiranten in elkaar gestoken. Het blijft dus een verrassing!

Zondag 27 januari

Emmet Brickowoski (van de Lego-film) heeft onze hulp gevraagd om de lego-stad terug op te bouwen. Gaan jullie deze uitdaging aan?

Zondag 3 februari

Traditiegetrouw gaan we elk jaar één keer met z’n allen schaatsen. Meer info krijg je hierover binnenkort.

Zondag 10 februari

Het speelterrein hoeft niet altijd gewoon binnen of buiten op een grasplein te zijn. Het kan bijvoorbeeld ook op een helling. Deze zondag enkel en alleen hellingsspelen!

Zondag 17 februari

Valentijn is nog maar net achter de rug, maar dat wil niet zeggen dat wij valentijn niet vieren. Vandaag zijn het valentijnsspelen.

Zondag 24 februari

Vandaag is het geen chiro. Jullie leiding gaat op weekend om voor jullie een bangelijk kamp te kunnen voorzien.

Zaterdag 2 en 3 maart

Vandaag is het geen chiro, maar kom zeker lekker eten op onze eetdagen! Hopelijk zien we jullie daar! Meer info krijg je binnenkort.

Zaterdag 10 maart

Ruw, ruwer, ruwst: neem vandaag stevige schoenen en kledij mee want het zijn ruwe spelen.

Vrijdag 15 – zondag 17 maart

Eindelijk is het zover, we gaan op petoeterweekend. Noteer alvast zeker deze datum in je agenda! Binnenkort krijg je meer info hierover via mail.

Zondag 24 maart 

Vandaag staat er weer een gewone chirozondag op het programma.

Bij vragen kunnen jullie ons steeds bereiken via onderstaande gegevens of ons aanspreken op zondag.
Groetjes van jullie leiding en tot zondag!

Kaat Van der Haegen: kaatatchiroheffen.be – 0488/296804
Lucas Doms: lucasatchiroheffen.be – 0479/174093
Lore Verbruggen: loreatchiroheffen.be - 0499/700370

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters