Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste van 14u tot 17u. Voor € 1,50 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Hallo allergekste petoeters,

Graag vragen wij jullie elke zondag 1.5 EURO mee te brengen. Dit geld besteden we aan een drankje en gebruiken we tijdens een grotere activiteit. De chiro start stipt om 14 uur en eindigt om 17 uur.

21 juli tot en met 31 juli

Tien dagen op kamp in Meeuwen-Gruitrode. Jippie!

Zondag 5 augustus

Geen chiro vandaag.  Na het kamp rusten we 1 zondag uit, maar vanaf volgende week vliegen we er weer met 100% goesting in. Het programma voor de maand augustus zal na het kamp op de site verschijnen.

Ziezo nu weten jullie wat er de komende zondagen op het programma staat! Let op, programmawijzigingen zijn steeds mogelijk.

Chirogroetjes van jullie leiding! :)

Vragen? Jullie kunnen ons steeds contacteren via onderstaande gegevens!

nickyatchiroheffen.be
amberatchiroheffen.be
marionatchiroheffen.be
lottevatchiroheffen.be

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be | design: Dorien & Thomas

Aspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters