Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Liefste petoeters en petoeterouders

Hieronder zal steeds het programma te vinden zijn voor de komende weken. Een chirozondag duurt voor de petoeters van 12 uur tot 15 uur. We vragen ook om wekelijks 1 euro mee te nemen voor een drankje. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp. Om ons 10 dagen te amuseren, verwachten we dat jullie zeker de helft van het aantal zondagen van het jaar aanwezig zijn. Vergeet verder niet om jullie naam in je uniform te schrijven en je te kleden naar het weer.

 

Zondag 4/ 10:

Wij als leding zijn heel curieus naar jullie lievelingsdier en of dat dat dier wel genoeg strategie en snelheid heeft om in een strijd te winnen. Vandaag gaan we dit testen we spelen namelijk levende dieren stratego. Kom dus allemaal in je lievelingsdier naar de chiro of een dier dat je heel leuk vindt. ( vergeet niet deze kleren kunnen vuil worden :)  )

Opgelet: Petoeters, speelclub en rakwi’s hebben vanaf vandaag chiro van 12 uur tot 15 uur.

 

Zondag 11/ 10: 

Hopelijk zijn jullie spierballen goed wakker om vandaag ruwe spelen te spelen. Wij zijn alvast benieuwd hoe stoer jullie zijn.

 

Zondag 18/ 10: 

Hoe cool zou het zijn om in jullie lievelings gezelschapsspel eens zelf de pion te zijn. Wij vinden dit alvast heel cool en daarom gaan wij levende gezelschapsspelen spelen.

 

23/10 - 25/ 10 oktoberfeesten

Dit weekend is het oktoberfesten dit wil zeggen een heel weekend Chiro!!! JEEEEEJ. Dit is het programma:

  • Vrijdag is het dia-avond hier laten we foto’s zien van het afgelopen Chiro kamp.
  • Zaterdag is er een hele leuke wandeling + café. S ’avond kan je gezellig bij ons komen BBQ’en
  • Zondag is het een heerlijk ontbijt en daarna een spannende fiets race

Voor meer info kan je terecht op de site.

BELANGRIJK !! op zondag 25/10 is het geen Chiro om willen van onze oktoberfeesten

 

 

Elk van onderstaande zondagen zal er als volgt uitzien:

 

Petoeters, speelclub en rakwi’s: 12 uur tot 15 uur

De leden zijn welkom vanaf 10 minuutjes op voorhand. We verwachten jullie aan de slagboom voor het grasveld. Fietsen kunnen wel eerst in de gewoonlijke fietsenstalling worden gezet.

We willen vragen dat de ouders het terrein NIET betreden. De leiding zal iedereen bij aankomst een toefje handgel geven om netjes ontsmet aan de namiddag te beginnen.

We willen vragen om (zeker bij de kleinsten) een eigen drinkbus (met NAAM) mee te brengen. Vergeet ook de wekelijkse euro niet. De drie oudste groepen eten frietjes dus vergeet daarvoor geen zakcentje.

Neem bij regenweer zeker een regenjas mee! Het is namelijk onmogelijk om met z'n allen binnen te spelen volgens de coronaregels.

Doorheen de zondag zullen de bubbels gescheiden blijven (alle afdelingen apart), ook voor sanitair.

Het afhalen gebeurt als volgt: we laten leden per afdeling één voor één naar mama/papa gaan. Hopelijk houden jullie, de ouders, dan ook wat afstand?

 

Vele groetjes 

De petoeterleiding

 

Annelien Verbert [email protected]

Britt Van Kerkhoven [email protected]

Lander Verbruggen [email protected] 

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters