Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste voorlopig van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Liefste petoeters en petoeterouders

Hieronder zal steeds het programma te vinden zijn voor de komende weken. Een chirozondag is voor de petoeters van 14 uur tot 17 uur. We vragen ook om wekelijks 1 euro mee te nemen voor een drankje. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp. Om ons 10 dagen te amuseren, verwachten we dat jullie zeker de helft van het aantal zondagen van het jaar aanwezig zijn. Vergeet verder niet om jullie naam in je uniform te schrijven en je te kleden naar het weer 

 

Oktoberfesten weekend 

Vrijdag 27 oktober: vandaag is het dia avond, hierbij worden er foto's van het afgelopen kamp gepresenteert. Wil je graag zien hoe jullie kleine spruit het kamp heeft beleefd? Kom dan zeker een kijkje nemen in de chiro, de deuren openen om 19 uur en we gaan van start om 19:30. 

Zaterdag 28 oktober: Vandaag is het onze grote winterbbq. Inschrijven hiervoor is verplicht en volgt nog via mail en op papier! 

Zondag 29 oktober: Vandaag spijtig genoeg geen chiro aangezien jullie leiding alles is aan het opruimen van dit weekend! 

 

Zondag 5 november

Vandaag spelen we jullie favoriete spelletjes 

 

Zondag 12 november 

Vandaag is alles in het thema van dieren, we spelen dierenspelletjes vandaag!! 

 

Vrijdag 17 november tot Zondag 19 november

Dit weekend hebben we petoeterweekend!! Hou deze datum zeker vrij, verdere informatie volgt nog via mail. 

 

Zondag 26 november

Vandaag is het geen chiro want jullie leiding is op leidingsweekend! 

 

Zondag 3 december

De Sint is in het land en komt vandaag naar de chiro. Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest. Jullie mogen zelf ook een tekening maken om aan de Sint en Piet te gaven. Hopelijk kunnen jullie er allemaal bijzijn :)) 

 

Zondag 10 december 

Vandaag zien we wie er het sterkste is en zetten we de meisjes op tegen de jongens in battle of the sexes

 

Zondag 17 december 

Vandaag is het kerstspel, hierbij worden jullie om 10 uur op de chiro verwacht en blijven jullie hier tot 15 uur. Maar wat doen we vandaag allemaal? Als eerste spelen we een groot spel in de voormiddag met heel de chiro om dan 's middags lekkere koffiekoeken te eten en hierna gezellig een film te zien. Je moet je hier niet voor inschrijven! 

Zondag 24 en 31 December 

Deze zondagen is het geen chiro, Fijne kerstmis aan onze favoriete petoetertjes!! 

 

Lieve groetjes van de petoeterleiding <3

Mon, Lies en Lisse 

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters