Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste voorlopig van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Liefste petoeters en petoeterouders

Hieronder zal steeds het programma te vinden zijn voor de komende weken. Een chirozondag is voor de petoeters van 14 uur tot 17 uur. We vragen ook om wekelijks 1 euro mee te nemen voor een drankje. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp. Om ons 10 dagen te amuseren, verwachten we dat jullie zeker de helft van het aantal zondagen van het jaar aanwezig zijn. Vergeet verder niet om jullie naam in je uniform te schrijven en je te kleden naar het weer.

zondag 29 mei 2022

Geen chiro wegens examens van de leiding :(

zondag 5 juni 2022

Geen chiro wegens examens van de leiding :(

zondag 12 juni 2022

Geen chiro wegens examens van de leiding :(

zondag 19 juni 2022

Geen chiro wegens examens van de leiding :(
zondag 26 juni 2022

Terug Chiro vandaag! We hebben jullie gemist!

Woendag 29 juni 2022:

Deze avond worden de inschrijvingen gehouden voor het bivak. Wil je en ga je mee op kamp, kom dan zeker langs vanavond! Wij beantwoorden vanavond natuurlijk ook al jullie vragen over het bivak. :) We starten om 19u.

zondag 3 juli 2022

Vandaag gaan we met heel de Chiro naar de zee! Meer informatie volgt.

zondag 10 juli 2022

Geen chiro vandaag. Wij steken vandaag het leukste bivak voor jullie in elkaar!

zondag 17 juli 2022

Geen chiro, wij doen nog onze laatste voorbereidingen en halen wat slaap in voordat we op bivak vertrekken. Tot donderdag :)

donderdag 21 juli - zondag 31 juli

BIVAK. Inschrijvingen gebeuren op woendag 29 juni 2022. Wij hebben er alvast zin in :)

 

 

 

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters