Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Liefste petoeters en petoeterouders,

Hier kan je het programma voor de komende weken terugvinden. Een chirozondag voor de petoeters is van 14 tot 17 uur. We vragen om elke zondag €1 mee te brengen. Jullie krijgen op zondag steeds een drankje (cola/ fanta/ fruitsap/ appelsap/ multivruchtensap/ water). Bij de petoeters is een uniform nog niet verplicht. Indien je dit wel hebt, schrijf er dan zeker je naam in! Hou zeker het weekend van 15-16-17 maart vrij want dan gaan we op petoeterweekend. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp, om een hechte groep te vormen, verwachten we dat jullie zeker de helft van het jaar aanwezig zijn. 

15 september

Vandaag is het vriendjesdag. We maken afspraken voor het komende jaar, geven jullie een rondleiding door het gebouw en spelen klassieke spelen.

22 september

Om van jullie echte petoeters te maken, organiseren we vandaag een petoeterdoop. Neem allemaal maar extra kleren mee voor na het spelen.

29 september

Ons lokaal is nog een beetje kaal, we willen er graag iets gezelligs van maken en gaan dus knutselen. Neem zeker een foto van jezelf mee.

5 oktober

Vandaag worden leuke foto’s van op kamp getoond op onze jaarlijkse dia-avond. Iedereen is van harte welkom!

6 oktober

Van Afrika tot in Amerika, van de Himalaya tot in de woestijn…. Vandaag laten we jullie de hele wereld zien. We doen reisje rond de wereld.

13 oktober

Smeer jullie benen al maar in, vandaag gaan we lopen in de Leestse velden. Hopelijk zijn jullie klaar om alle prijzen weg te kapen. We hebben ook enkele lieve mama’s of papa’s nodig die ons in Leest zouden kunnen afzetten. De terugweg doen we te voet.

18 oktober

Het is dag van de jeugdbeweging! Trek allemaal jullie uniform aan om naar school te gaan en laat iedereen zien dat je er trots op bent.

20 oktober

Vandaag doen we ruwe spelen.

25 en 26 oktober

Dit weekend gaan onze jaarlijkse Oktoberfesten door. Meer informatie hierover volgt nog.

27 oktober

Vandaag is het GEEN chiro, aangezien de leiding alles moet opruimen zodat we volgende week weer spelletjes kunnen spelen.

 

Vele Chirogroetjes

De petoeterleiding

 

Laura Van doren         0470061698               lauravd@chiroheffen.be

Britt Van Kerkhoven   0471860007               britt@chiroheffen.be

Lore Van Steen           0483172051               lorevs@chiroheffen.be

Niels Blommaerts       0471581067               niels@chiroheffen.be

Lennert De Cock         0498199799               lennert@chiroheffen.be

 

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters