Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste voorlopig van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Liefste petoeters en petoeterouders

Hieronder zal steeds het programma te vinden zijn voor de komende weken. Een chirozondag is voor de petoeters van 14 uur tot 17 uur. We vragen ook om wekelijks 1 euro mee te nemen voor een drankje. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp. Om ons 10 dagen te amuseren, verwachten we dat jullie zeker de helft van het aantal zondagen van het jaar aanwezig zijn. Vergeet verder niet om jullie naam in je uniform te schrijven en je te kleden naar het weer.

Door de coronaregels die bijna wekelijks veranderen, kan er een aanpassing gebeuren in het programma. Als dit een grote aanpassing is (bijvoorbeeld wanneer Chiro niet meer mag doorgaan) ,dan laten wij dit op tijd weten!

Vanaf zondag 5/12/2021 is het verplicht vanaf 6 jaar om een mondmasker te dragen op openbare plaatsen. Dit geldt jammer genoeg ook voor de Chiro. Nemen jullie zeker een (of twee) mondmasker(s) mee?

5 december 2021

Vandaag gaan we over de daken lopen op zoek naar Sinterklaas! Hopelijk zijn jullie braaf geweest dit jaar. Verkleden en tekeningen meenemen voor de Sint mag altijd, daar zal Sinterklaas heel blij van worden :) Vergeet zeker jullie mondmasker niet!

12 december 2021

Oefen alvast met een kaart en kompas, want vandaag spelen we het grote sporenspel

19 december 2021

Vandaag spelen we het grote kerstspel

26 december 2021

Vandaag is het geen Chiro. De leiding is nog aan het uitrusten van al de cadeautjes die ze moesten uitpakken op Kerstmis. Fijne Kerstmis iedereen! 

2 januari 2022

Ook vandaag is het geen Chiro. Wij zijn aan nu aan het uitrusten van al dat gefeest tijdens Nieuwjaar, maar wij zitten ondertussen ook al achter onze boeken voor onze examens :(  

9 januari 2022

Ook vandaag is het geen Chiro. De leiding is nog steeds aan het studeren voor de examens. 

16 januari 2022

Vandaag is het nog altijd geen Chiro. De leiding zit NOG ALTIJD achter hun boeken voor de examens. Wij missen julllie <3 

23 januari 2022

Geen Chiro vandaag! De laatste loodjes wegen het zwaarst en de leiding is begonnen aan hun laatste examens! Tot volgende week. 

30 januari 2022

JOEPIE, terug Chiro! Wij hebben jullie heel erg gemist. Vandaag toveren we ons lokaal om tot een echte bioscoop. Vandaag kijken we de leukste films samen met de lekkerste snacks! 

6 februari 2022

Vandaag gaan we met heel de Chiro schaatsen! Meer informatie volgt. 

11-12-13 februari 2022: Dit weekend gaan de petoeters op petoeterweekend! Meer info volgt. 

20 februari 2022

Vandaag geen Chiro. De leiding is op kampweekend om voor jullie het tofste chirokamp in elkaar te steken. Tot volgende week. 

27 februari 2022

Oefen alvast met elkaar om kringen te maken (en geen ovalen, zoals de petoeters goed kunnen), want vandaag spelen we kringspelen.

5-6 maart 2022

Dit weekend organiseert de Chiro onze jaarlijkse eetdagen. Kom zaterdag en/of zondag zeker langs om te proeven van onze lekkere gerechten en steun daarmee onze Chiro! Meer informatie volgt. Zondag is het geen Chiro.

Vele groetjes!

De petoeterleiding

Yanne Bonte [email protected] 

Lucas Diddens [email protected] 

Noor Van Kerkhoven [email protected] 

Noor Van Steen [email protected]

Lisse Wellens [email protected] 

 

 

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters