Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste voorlopig van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Liefste petoeters en petoeterouders

Hieronder zal steeds het programma te vinden zijn voor de komende weken. Een chirozondag duurt voor de petoeters van 14 uur tot 17 uur. We vragen ook om wekelijks 1 euro mee te nemen voor een drankje. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp. Om ons 10 dagen te amuseren, verwachten we dat jullie zeker de helft van het aantal zondagen van het jaar aanwezig zijn. Vergeet verder niet om jullie naam in je uniform te schrijven en je te kleden naar het weer.

Door de veranderde regels is het opnieuw chiro van 14 uur tot 17 uur!

Zondag 12/09/2021

Vandaag is het overgang, jullie krijgen vandaag te weten wie jullie nieuwe leiding wordt!

Zondag 19/09/2021

Vandaag is het vriendjesdag, iedereen mag dus een zondag komen proberen om te kijken of de Chiro iets voor jou is.

Zondag 26/09/2021

Vandaag spelen we het grote piratenspel. De petoeterpiraten moeten de code van de schatkist proberen kraken, want daarin zit een grote verrassing! Jullie mogen jullie zeker verkleden in de stoerste piratenjongens en -meisjes. :)

Zondag 03/10/2021

Oefen alvast met jullie kompas, kaart en vergrootglas want vandaag spelen we sporenspel

Zondag 10/10/2021

Smeer die loopbeentjes maar in want vandaag doen de petoeters mee aan de veldcross in Leest. Meer info volgt.

Zondag 17/10/2021

Voetbal, volleybal, handbal, basketbal, rugbybal... Vandaag testen we allemaal spelletjes uit die je met deze ballen kunt doen tijdens balspelen

Zondag 24/10/2021

Omdat het volgende week Halloween is, gaan we vandaag Halloweenknutselen. We gaan ons lokaal helemaal inrichten in Halloweenthema. Jullie mogen zeker extra knutselgerief meebrengen. 

Zondag 31/10/2021

Vandaag jammer genoeg geen Chiro :(. Jullie zijn dit weekend zeker welkom op de jaarlijkse Oktoberfesten. Check zeker de site en de Facebookpagina van Chiro Heffen voor meer info! Happy Halloween!

Vele groetjes!

De petoeterleiding

Yanne Bonte [email protected]

Lucas Diddens [email protected] 

Noor Van Kerkhoven [email protected] 

Noor Van Steen [email protected]

Lisse Wellens [email protected] 

 

 

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters