Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Liefste petoeters en petoeterouders,

Hier kan je het programma voor de komende weken terugvinden. Een chirozondag voor de petoeters is van 14 tot 17 uur. We vragen om elke zondag €1 mee te brengen. Jullie krijgen op zondag steeds een drankje (cola/ fanta/ fruitsap/ appelsap/ multivruchtensap/ water). Bij de petoeters is een uniform nog niet verplicht. Indien je dit wel hebt, schrijf er dan zeker je naam in! Hou zeker het weekend van 15-16-17 maart vrij want dan gaan we op petoeterweekend. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp, om een hechte groep te vormen, verwachten we dat jullie zeker de helft van het jaar aanwezig zijn. 

Zondag 28 april

Neem je schopje, emmer, schelpje, … al maar klaar. Vandaag zijn het heuse zandbakspelen. Misschien bouwen we wel een gigantisch zandkasteel!

Zondag 5 mei

Onder het wel befaamde motto: “hoe vettiger, hoe prettiger”, doen we vandaag vettige spelen. Extra kledij mag altijd worden voorzien (zeker bij nat weer).

Zondag 12 mei

Met Chiro Heffen Airlines vliegen we de hele wereld rond. Van in Brazilië waar ze houden van voetbal, tot in China waar ze graag met stokjes eten. Ben jij benieuwd naar welke landen we allemaal vliegen? Kom dan zeker af want we doen een reis rond de wereld!

Zondag 19 mei

Nu het weer al wat beter wordt en het zonnetje vrolijk schijnt, trekken wij onze mooiste bikini of zwembroek aan. Maak je klaar voor een zondag vol waterpret! Bij slecht weer voorzien we andere spelletjes!

Zondag 26 mei

Vandaag spelen we allerlei rasechte chirospelletjes, maar dit op verschillende plaatsen verspreid in Heffen.

Zondag 2, 9 en 16 juni

Vandaag helaas geen chiro. De leiding zit momenteel met hun neus in de boeken, maar niet getreurd er zijn nog genoeg leuke chirozondagen om dit in te halen.

Zondag 23 juni

Een kangoeroe kan goed springen, maar misschien kan jij dat wel beter? Laat jullie van jullie best springende kant zien want er komt een springkasteel naar de chiro. Breng gerust ook jullie zwemgerief en een handddoek mee zo kunnen we ons tussendoor verfrissen met enkele waterspelletjes want het wordt een zonnige zomerdag!

Donderdag 27 juni

Het is inschrijfavond voor het bivak. Meer info kan je terugvinden in het kampboekje.

Zondag 30 juni

Ganzen die je het leven zuur kunnen maken of juist helemaal naar de hemelprijzen, dat heb je vast nog niet veel meegemaakt. Wel vandaag kan je dat allemaal ontdekken tijdens het levende ganzenbord.

Zondag 7 juli

We gaan met de hele chiro naar het fantastische pretpark Bellewaerde. We vertrekken om 7u45 stipt op de chiro en zijn rond 19u terug. De prijs voor deze uitstap bedraagt €20. Gelieve in te schrijven via de link die jullie ontvangen hebben via mail.

Zondag 14 juli

Geen chiro, de leiding is bezig met de voorbereiding van het chirokamp.

Zondag 21 juli tem woensdag 31 juli

Bivak!!

Zondag 4 augustus

Vandaag ook geen chiro. De leiding moet nog even bekomen van een schitterend kamp.

Bij vragen kunnen jullie ons steeds bereiken via onderstaande gegevens of ons aanspreken op zondag.
Groetjes van jullie leiding en tot zondag!

Kaat Van der Haegen: kaatatchiroheffen.be – 0488/296804
Lucas Doms: lucasatchiroheffen.be – 0479/174093
Lore Verbruggen: loreatchiroheffen.be - 0499/700370

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters