Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Aspi's

Aspirant (16-18): dat ben je 'zeven op zeven', niet zomaar eventjes één zondagnamiddag per week. Aspirant: dat ben je fulltime, samen met een troep enthousiastelingen van jouw leeftijd. Een goeie sfeer in een hechte groep, daar wordt keihard aan gewerkt. Een echt oranje-gevoel, en dan is er van alles mogelijk. Van hevige (kracht)spelen, stevige discussies, knotsgekke competitiespelen, kinderachtige poppenkastopvoeringen tot groots opgezette projecten. Er wordt geen moeite gespaard. Aspi's en hun leiding zien het groots. Van een aspiploeg wordt wel wat verwacht. Engagement is bij hen belangrijk. De zondagen zijn niet langer 'vrijblijvend'; aspi zijn betekent dat je elke week paraat staat. Het engagement gaat over de grenzen van de eigen afdeling. De aspiploeg heeft een speciale plaats in de chirogroep: ze mogen al eens iets meer dan een andere afdeling. Hier hangt ook een grotere verantwoordelijkheid aan vast. Zo krijgen de aspiranten al eens een taak tijdens het zondagnamiddag-gebeuren: zorgen voor een groepsopening of een namiddag samen met de afdelingsleiding een programma in elkaar boksen voor de kleinsten. Ook op bivak hebben ze een speciale plaats en kunnen ze betrokken worden bij de bivakvoorbereidingen, de groepsdag, het voor- of nakamp ... De jongere afdelingen durven al eens opkijken naar de 'grote' aspi's. Maar bovenal zijn ze natuurlijk nog aspirant, en daar moeten ze volop van kunnen genieten. Wil je ze aan het werk zien, trek dan maar eens naar een aspifuif! Of misschien loop je een zingende aspigroep tegen het lijf op één of ander groot evenement. Je herkent ze aan hun chirokledij met oranje tint. Begroet ze vriendelijk!

Onze aspiranten zijn voorlopig welkom van 14u tot 19u en eten natuurlijk frieten op de chiro. Lidgeld bedraagt €1,00/week.programma Aspi

Dag aspiranten en aspi-ouders,

Vanwege het Coronavirus zijn de zondagen wel wat veranderd. 

We beginnen voor de aspiranten voorlopig om 16u15 en eindigen om 20 uur. De leden dragen mondmaskers bij aankomst en vertrek om bubbelmenging te voorkomen. Voor frietjes blijft de regeling hetzelfde en kunnen degene die willen dus elke week frietjes mee-eten. 

Het programma zal steeds op de website verschijnen, last minute mededelingen geven we allicht door via Facebook aan onze allerliefste aspiranten. Hieronder alvast het programma voor de komende weken.

Komende zondagen:

Hey allemaal,

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten mogen we geen Chiro meer geven aan leden van +12. Dit is enorm jammer! We houden jullie op de hoogte moest er iets veranderen en we doen ons uiterste best om eens na te denken hoe we eventueel iets anders kunnen doen ter vervanging (online weliswaar).

Hou het veilig!

Groetjes,

Jullie leiding:

Lucas en Jasmine

Leiding aspis

aspis

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters