Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Keti's

Een goede keti (14-16) luistert altijd naar de leiding, komt altijd op tijd, is altijd in piekfijne bewegingskledij uitgedost, drinkt niet, rookt niet, kijkt niet naar iemand van het andere geslacht, praat niet met een volle mond, lacht niet hardop, gaat niet naar fuiven, en gaat altijd netjes op tijd naar bed. Waarschijnlijk komen deze stellingen nogal ongeloofwaardig over. Het is dan ook haast onmogelijk om een omschrijving te geven van "de ketiploeg". De ene ploeg is de andere niet. Gelukkig maar! Een ketiploeg is niet altijd de gemakkelijkste afdeling, maar daarom juist des te boeiender. Luisteren is dikwijls niet aan hen besteed, en van meelopers krijgen ze het zeker op de heupen. Een koppige, eigenwijze bende met een eigen mening! Die eigen mening siert onze keti's en vraagt een sterk inlevingsvermogen van hun leiding. De ene keti houdt van avontuur, de andere weer niet. De ene zondag zijn ze superactief, en de week daarna kunnen ze zo passief zijn dat ze met geen stokken uit hun favoriete zetels te krijgen zijn. Vlotten bouwen, muurklimmen, een holbewonerdag, de Kramp, dropping, nachtspel ... het zijn maar een paar van de zovele dingen waar keti's dol op zijn. Uiteraard houden ze van kletsen over koetjes en kalfjes, maar ook thema's als racisme, Amnesty International, seks, drugs en nog veel meer boeien hen enorm - en dat is maar goed ook, want daar zijn ze tenslotte keti voor.

Een ketizondag duurt van 14u tot 18.30u en zij eten ’s avonds gezellig met zen allen frietjes. Het lidgeld bedraagt €1,00 per zondag.programma Keti

Dag Keti ouders, Keti-leden,

De Keti leiding van dit zijn Vincent Van Bets en Daphné Candries.
Een Chiro zondagnamiddag voor een Keti ziet er als volgt uit: we verzamelen om 14u aan de formatie, gaan dan naar binnen om de leden te ontvangen en hierbij vragen we 1 EURO, een halve euro voor een drankje en een halve euro als lidgeld. Vervolgens spelen we spelletjes en hierachter eten we frietjes. Frietjes eten is vrijblijvend en nemen de leden zelf geld voor mee. De Chiro eindigt om 18u30.

 

Zondag 27 januari 2019

Het is eens tijd om geld in te zamelen om toffe activiteiten onde het jaar en op het kamp te kunnen verwezelijken. We brengen vandaag briefjes met vergoeding8 Neem zeker allemaal jullie fiets mee en jullie gsm.

Zondag 3 februari 2019

Vandaag gaan we schaatsen in de schaatsbaan van Mechelen. Vergeet jullie zeker niet in te schrijven via mail. Het prijslplaatje bedraagt 6 euro en hierbij zitten schaatsen en drank inbegrepen. Hierachter nemen we een eetpauze in de MCdonalds, dus neem zeker voldoende geld om te eten.
We spreken om 13u30 op de chiro om optijd aanwezig te zijn op de schaatsbaan.

Zondag 10 februari 2019

Vandaag gaan we rozen verkopen voor Valentijn om geld in te zamelen. Neem allemaal jullie fiets mee! en jullie gsm.

Zondag 17 februari 2019

Sporenspel, dus neem zeker allemaal jullie fiets mee!

Zondag 24 februari 2019

Voor jullie helaas geen Chiro. De leiding gaat namelijk op kampweekend om al plannen te smeden voor op kamp.

2 en 3 maart 2019 Eetdagen

Kom zeker eens langs om een hapje mee te smullen! Helaas is het hierbij geen chiro.

Zondag 10 maart 2019

Een fantastisch groot spel!

Zondag 17 maart 2019

Ruiltocht, neem zeker allemaal jullie fiets mee!

Zondag 24 maart 2019

Stadspel, neem zeker allemaal jullie fiets mee!

Zondag 31 maart 2019

We spelen kringspelen. Hierbij is het ook examenchiro. Hierbij wordt er Chiro gegeven van 16u tot 18u30

6-7-8-april 2019 Chiroweekend

6 april is het onze befaamde Emmer-TD, knipper allemaal eens lief naar de ouders, dan zullen jullie zeker wel een kijke mogen nemen.

7 april gaan we een heerlijke wandeling maken.

8 april zijn jullie allemaal welkom voor een brunch en om daarachter mee te genieten van de cyclocross.

14 april 2019

Balspelen

26-27-28 april 2019 Ketiweekend

Hiervan krijgen jullie nog een mail.

5 mei 2019

Soep/IJsjes verkopen (Hangt van het weer af)

12 mei 2019

Waterspelen

26 mei 2019

Trek allemaal maar jullie meest goddelijkste kleren aan want we gaan Heilige spelen spelen.

 

 

Enkele belangrijke data's

24 februari: geen chiro (leiding op kampweekend)

2 en 3 maart: eetdagen

5-7 april: feestweekend

26-27-28 Keti-weekend te Reet: Chiro Aurora

Groetjes,

Daphné en Van Bets

Leiding ketis

ketis

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters