Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Keti's

Een goede keti (14-16) luistert altijd naar de leiding, komt altijd op tijd, is altijd in piekfijne bewegingskledij uitgedost, drinkt niet, rookt niet, kijkt niet naar iemand van het andere geslacht, praat niet met een volle mond, lacht niet hardop, gaat niet naar fuiven, en gaat altijd netjes op tijd naar bed. Waarschijnlijk komen deze stellingen nogal ongeloofwaardig over. Het is dan ook haast onmogelijk om een omschrijving te geven van "de ketiploeg". De ene ploeg is de andere niet. Gelukkig maar! Een ketiploeg is niet altijd de gemakkelijkste afdeling, maar daarom juist des te boeiender. Luisteren is dikwijls niet aan hen besteed, en van meelopers krijgen ze het zeker op de heupen. Een koppige, eigenwijze bende met een eigen mening! Die eigen mening siert onze keti's en vraagt een sterk inlevingsvermogen van hun leiding. De ene keti houdt van avontuur, de andere weer niet. De ene zondag zijn ze superactief, en de week daarna kunnen ze zo passief zijn dat ze met geen stokken uit hun favoriete zetels te krijgen zijn. Vlotten bouwen, muurklimmen, een holbewonerdag, de Kramp, dropping, nachtspel ... het zijn maar een paar van de zovele dingen waar keti's dol op zijn. Uiteraard houden ze van kletsen over koetjes en kalfjes, maar ook thema's als racisme, Amnesty International, seks, drugs en nog veel meer boeien hen enorm - en dat is maar goed ook, want daar zijn ze tenslotte keti voor.

Een ketizondag duurt van 14u tot 18.30u en zij eten ’s avonds gezellig met zen allen frietjes. Het lidgeld bedraagt €1,00 per zondag.programma Keti

Dag Keti ouders, Keti-leden,

De Keti leiding van dit zijn Lucas Doms en Amber Mertens.
Een Chiro zondagnamiddag voor een Keti ziet er als volgt uit: we verzamelen om 14u aan de formatie, gaan dan naar binnen om de leden te ontvangen en hierbij vragen we 1 EURO, een halve euro voor een drankje en een halve euro als lidgeld. Vervolgens spelen we spelletjes en hierachter eten we frietjes. Frietjes eten is vrijblijvend en nemen de leden zelf geld voor mee. De Chiro eindigt om 18u30.

Vrijdag 25 oktober

We zijn er dit jaar weer opnieuw met onze jaarlijks fuif, maar deze keer in een nieuw jasje. Zin om eens goed uit te gaan in eigen dorp? Emmer TD Jungle edition is zeker de moeite waard!

Zaterdag 26 oktober

Kom gezellig met je familie/gezin of vrienden naar onze winterbarbecue met lekker vlees gebakken door beenhouwerij ‘Cremie’. Natuurlijk is er ook een vegetarisch alternatief en een cavabar voor een sfeervolle aperitief.

Zondag 27 oktober

Geen chiro. De leiding moet alles opruimen van het afgelopen weekend. Hopelijk was het leuk!

Zondag 3 november

Maak jullie maar klaar voor een fantastisch stadsspel in het mooie Mechelen. Kom zeker allemaal met de fiets!

Zondag 10 november

Gesplitst in 2 groepen moeten jullie de andere groep weten te vinden door hun sporen te volgen. We doen dit spel een beetje anders deze keer, kom dus daarom allemaal met de fiets!

Zondag 17 november

Die eeuwige discussie over welk geslacht nu het sterkste geslacht is, zijn wij stilaan beu. Tijd om het eens en voor altijd zelf uit te maken.

Zondag 24 november

Onze mooie kalenders zijn eindelijk af! Tijd dus om deze te verkopen. Omdat van deur tot deur gaan in de koude redelijk vermoeiend kan zijn, maken we achteraf samen een lekkere diner. 

Zondag 1 december

Omdat de examens er toch stilaan zitten aan te komen, begint de Chiro pas om 16u. Wil je even ontspannen na al dat studeren? Kom dan zeker af! We spelen een spel gebaseerd op het populaire programma Love Island. 

Zondag 8 december

Waarschijnlijk zitten jullie nu middenin de examens, maar dat wil niet zeggen dat je niet welkom bent om 16u. Het is dus examenchiro. Wie dit jaar braaf geweest is, krijgt misschien wel een extraatje

Leiding ketis

ketis

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters