Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Keti's

Een goede keti (14-16) luistert altijd naar de leiding, komt altijd op tijd, is altijd in piekfijne bewegingskledij uitgedost, drinkt niet, rookt niet, kijkt niet naar iemand van het andere geslacht, praat niet met een volle mond, lacht niet hardop, gaat niet naar fuiven, en gaat altijd netjes op tijd naar bed. Waarschijnlijk komen deze stellingen nogal ongeloofwaardig over. Het is dan ook haast onmogelijk om een omschrijving te geven van "de ketiploeg". De ene ploeg is de andere niet. Gelukkig maar! Een ketiploeg is niet altijd de gemakkelijkste afdeling, maar daarom juist des te boeiender. Luisteren is dikwijls niet aan hen besteed, en van meelopers krijgen ze het zeker op de heupen. Een koppige, eigenwijze bende met een eigen mening! Die eigen mening siert onze keti's en vraagt een sterk inlevingsvermogen van hun leiding. De ene keti houdt van avontuur, de andere weer niet. De ene zondag zijn ze superactief, en de week daarna kunnen ze zo passief zijn dat ze met geen stokken uit hun favoriete zetels te krijgen zijn. Vlotten bouwen, muurklimmen, een holbewonerdag, de Kramp, dropping, nachtspel ... het zijn maar een paar van de zovele dingen waar keti's dol op zijn. Uiteraard houden ze van kletsen over koetjes en kalfjes, maar ook thema's als racisme, Amnesty International, seks, drugs en nog veel meer boeien hen enorm - en dat is maar goed ook, want daar zijn ze tenslotte keti voor.

Een ketizondag is voorlopig van 14u tot 18u30 en zij eten ’s avonds gezellig met zen allen frietjes. Het lidgeld bedraagt €1,00 per zondag.programma Keti

Dag Keti ouders, Keti-leden,

De Keti leiding van dit zijn Senne Scheers en Niels Blommaerts.

Aangezien we moeten voldoen aan de coronamaatregelen ziet de gewoonlijke chirozondag er een beetje anders uit. De chiro begint pas op 16u15 en eindigt om 20u. Hier wordt verwacht dat alle leden, met een mondmasker aan, direct naar hun plaats in de formatie gaan op het grasveld zodat we bubbelvermenging kunnen vermijden. Verder verloopt alles zoals gewoonlijk. We vragen 1 EURO, een halve euro voor een drankje en een halve euro als lidgeld, mee te nemen zodat de leden hun dorst kunnen lessen. Vervolgens spelen we spelletjes en hierna eten we frietjes. Frietjes eten is vrijblijvend en nemen de leden zelf geld voor mee.

Zondag 20 september

Vandaag spelen we het grote pasta pesto spel!

Geld voor frietjes moet niet mee worden genomen aangezien we pasta zullen eten. Ook wordt vandaag de groepsfoto getrokken dus neem zeker je zwoelste blikken mee.

 

Zondag 27 september

Na de grote kookinspanningen van vorige week hebben we besloten om het deze namiddag iets rustiger aan te doen. Daarom zijn het deze week rustige spelen.

Vanaf deze week zijn het gewoon terug frietjes.

 

Zondag 4 oktober

Vandaag is het de verjaardag van een groot man namelijk onze eigen Senne! 

Het is dus de hoogste tijd om hem een hele namiddag te verwennen en dus gaan we zijn verjaardag goed vieren.

Zondag 11 oktober

Wie is de mol? Ga deze zondag mee op zoek naar wie van jullie de mol is.

We maken van jullie echte speurders!

 

Leiding ketis

ketis

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters