Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Keti's

Een goede keti (14-16) luistert altijd naar de leiding, komt altijd op tijd, is altijd in piekfijne bewegingskledij uitgedost, drinkt niet, rookt niet, kijkt niet naar iemand van het andere geslacht, praat niet met een volle mond, lacht niet hardop, gaat niet naar fuiven, en gaat altijd netjes op tijd naar bed. Waarschijnlijk komen deze stellingen nogal ongeloofwaardig over. Het is dan ook haast onmogelijk om een omschrijving te geven van "de ketiploeg". De ene ploeg is de andere niet. Gelukkig maar! Een ketiploeg is niet altijd de gemakkelijkste afdeling, maar daarom juist des te boeiender. Luisteren is dikwijls niet aan hen besteed, en van meelopers krijgen ze het zeker op de heupen. Een koppige, eigenwijze bende met een eigen mening! Die eigen mening siert onze keti's en vraagt een sterk inlevingsvermogen van hun leiding. De ene keti houdt van avontuur, de andere weer niet. De ene zondag zijn ze superactief, en de week daarna kunnen ze zo passief zijn dat ze met geen stokken uit hun favoriete zetels te krijgen zijn. Vlotten bouwen, muurklimmen, een holbewonerdag, de Kramp, dropping, nachtspel ... het zijn maar een paar van de zovele dingen waar keti's dol op zijn. Uiteraard houden ze van kletsen over koetjes en kalfjes, maar ook thema's als racisme, Amnesty International, seks, drugs en nog veel meer boeien hen enorm - en dat is maar goed ook, want daar zijn ze tenslotte keti voor.

Een ketizondag is voorlopig van 14u tot 18u30 en zij eten ’s avonds gezellig met zen allen frietjes. Het lidgeld bedraagt €1,00 per zondag.programma Keti

Vrienden,

(Bijna) elke zondag geven wij leiding van 14u tot 18u30. Wegens het latere uur, is er voor de leden elke week de mogelijkheid om op de Chiro frietjes te eten. Vergeet hiervoor geen centjes mee te nemen.

Het is de bedoeling dat elke Keti wekelijks 1 euro meeneemt. Indien je bij het avondeten nog een drankje wilt, is het een euro extra.

Vervolgens willen we jullie nog graag informeren over het aantal keer aanwezig zijn. Er is besproken dat elk lid minstens de helft van de zondagen aanwezig moet zijn om mee op kamp te mogen. Indien er een geldige reden is om niet aan de helft te geraken, gelieve ons bij de aanvang van het jaar daarvan op de hoogte te brengen. Zo kunnen we samen tot een overeenkomst komen. Indien je niet de helft van de zondagen aanwezig bent, kan je niet mee op kamp.

Trouwens, je komt best met de fiets naar de Chiro indien mogelijk. Zo kunnen we ons makkelijk verplaatsen.

 

Het programma delen we met de leden zelf mee via een groep op Whatsapp.

Groetjes Niels en Lander :)

 

Leiding ketis

ketis

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters