Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Keti's

Een goede keti (14-16) luistert altijd naar de leiding, komt altijd op tijd, is altijd in piekfijne bewegingskledij uitgedost, drinkt niet, rookt niet, kijkt niet naar iemand van het andere geslacht, praat niet met een volle mond, lacht niet hardop, gaat niet naar fuiven, en gaat altijd netjes op tijd naar bed. Waarschijnlijk komen deze stellingen nogal ongeloofwaardig over. Het is dan ook haast onmogelijk om een omschrijving te geven van "de ketiploeg". De ene ploeg is de andere niet. Gelukkig maar! Een ketiploeg is niet altijd de gemakkelijkste afdeling, maar daarom juist des te boeiender. Luisteren is dikwijls niet aan hen besteed, en van meelopers krijgen ze het zeker op de heupen. Een koppige, eigenwijze bende met een eigen mening! Die eigen mening siert onze keti's en vraagt een sterk inlevingsvermogen van hun leiding. De ene keti houdt van avontuur, de andere weer niet. De ene zondag zijn ze superactief, en de week daarna kunnen ze zo passief zijn dat ze met geen stokken uit hun favoriete zetels te krijgen zijn. Vlotten bouwen, muurklimmen, een holbewonerdag, de Kramp, dropping, nachtspel ... het zijn maar een paar van de zovele dingen waar keti's dol op zijn. Uiteraard houden ze van kletsen over koetjes en kalfjes, maar ook thema's als racisme, Amnesty International, seks, drugs en nog veel meer boeien hen enorm - en dat is maar goed ook, want daar zijn ze tenslotte keti voor.

Een ketizondag duurt van 14u tot 18.30u en zij eten ’s avonds gezellig met zen allen frietjes. Het lidgeld bedraagt €1,00 per zondag.programma Keti

Dag Keti ouders, Keti-leden,

De Keti leiding van dit zijn Vincent Van Bets en Daphné Candries.
Een Chiro zondagnamiddag voor een Keti ziet er als volgt uit: we verzamelen om 14u aan de formatie, gaan dan naar binnen om de leden te ontvangen en hierbij vragen we 1 EURO, een halve euro voor een drankje en een halve euro als lidgeld. Vervolgens spelen we spelletjes en hierachter eten we frietjes. Frietjes eten is vrijblijvend en nemen de leden zelf geld voor mee. De Chiro eindigt om 18u30.

 

Zondag 18 november 2018

De leiding neemt dit weekend verlof, dus helaas geen Chiro voor jullie. Volgende week staan we weer paraat!

Zondag 25 november 2018

Door deze koude dagen kunnen we ook gezellig binnen blijven door te knutselen en gezelschapsspelletjes te spelen.

Zondag 2 december 2018

Die spelletjes van vroeger zijn we nu wel beu gezien, tijd voor verfrissing met nieuwe spelen!

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! Het zijn Sinterklaasspelen.

Zondag 9 december 2018

Examen Chiro, dit betekend dat het Chiro is vanaf 16u.

Die spelletjes van vroeger zijn we nu wel beu gezien, tijd voor verfrissing met nieuwe spelen!

Zondag 16 december 2018

Examen Chiro, dit betekend dat het Chiro is vanaf 16u.

Zondag 23 september 2018

Kerstspel: Om 10u verzamelen op de Chiro, dan spelen met heel de Chiro een spel rond Kerstmis, waarbij vervolgens even een pauze nemen om heerlijk te smullen van warme Chocomelk en Koffiekoeken. Hierbij willen we ook te weten komen welk team er uiteindelijk gewonnen is en spelen we hierbij een eindspel. Tenslotte kijken we met zijn alle naar een film. De Chironamiddag eindigt om 15u, maar voor degene die want langer willen blijven hangen, zijn altijd welkom om mee te kijken naar een tweede film. Neem deze zondag wel 3 euro mee voor koffiekoeken. Tot dan!

Zondag 30 december 2018

Rambotocht. Deze tocht is niet zonder gevaren. Neem jullie stapschoenen al maar mee.

Zondag 6 januari 2019

Het is aan de leiding om de studeren, dus helaas geen Chiro.

Zondag 13 januari 2019

Het is nogal veel dat we moeten studeren, dus helaas weeral geen Chiro.

Zondag 20 januari 2019 

Jeej we zijn terug! En we krijgen versterking van de Aspiraten, dit wordt spannend.

Zondag 27 januari 2019

Die oude spelletjes zijn we nu wel beu, tijd voor verfrissing met nieuwe spelen!

Zondag 3 februari 2019

Schaatsen.

Enkele belangrijke data's

24 februari: geen chiro (leiding op kampweekend)

2 en 3 maart: eetdagen

5-7 april: feestweekend

Groetjes,

Daphné en Van Bets

Leiding ketis

ketis

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be | design: Dorien & Thomas

Aspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters