Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Liefste petoeters en petoeterouders,

Hier kan je het programma voor de komende weken terugvinden. Een chirozondag voor de petoeters is van 14 tot 17 uur. We vragen om elke zondag €1 mee te brengen. Jullie krijgen op zondag steeds een drankje (cola/ fanta/ fruitsap/ appelsap/ multivruchtensap/ water). Bij de petoeters is een uniform nog niet verplicht. Indien je dit wel hebt, schrijf er dan zeker je naam in! Hou zeker het weekend van 15-16-17 maart vrij want dan gaan we op petoeterweekend. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp, om een hechte groep te vormen, verwachten we dat jullie zeker de helft van het jaar aanwezig zijn. 

Zondag 31 maart

We trekken deze namiddag richting het bos waar we levende stratego spelen.

Vrijdag 5 april, zaterdag 6 april en zondag 7 april

Het is weer tijd voor ons jaarlijkse Paasweekend. Het weekend belooft alvast een knaller van formaat te worden, te starten met op vrijdag 5 april Emmer TD. Op zaterdag 6 april zal een heuse fietszoektocht voor heel het gezin plaatsvinden. Zondag 7 april kan u de beentjes onder tafel schuiven bij ons brunchbuffet (inschrijven verplicht) en nadien genieten van (of deelnemen aan?) de Heffen-Af cyclocross met op de achtergrond de Ronde van Vlaanderen.

Meer informatie vinden jullie onder ‘kalender’ en via mail. Wij hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen tijdens ons Paasweekend!!

Op zondag is het dus geen chiro

Zondag 14 april

Trek jullie stevige wandelschoenen of laarzen maar aan want vandaag houdt geen enkele hindernis ons tegen, we gaan op rechtdoortocht.

Zondag 21 april

Vandaag spelen we ons jaarlijks paasspel! We verwachten jullie al om 10 uur op de Chiro. ’s Middags krijgen jullie lekkere koffiekoeken en warme chocomelk. In de namiddag gaan we paaseitjes rapen en kijken we met z’n allen een film. De Chiro is gedaan om 15 uur. Voor al dat lekkers vragen we om 3 euro mee te brengen.

Bij vragen kunnen jullie ons steeds bereiken via onderstaande gegevens of ons aanspreken op zondag.
Groetjes van jullie leiding en tot zondag!

Kaat Van der Haegen: kaatatchiroheffen.be – 0488/296804
Lucas Doms: lucasatchiroheffen.be – 0479/174093
Lore Verbruggen: loreatchiroheffen.be - 0499/700370

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters