Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste voorlopig van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Liefste petoeters en petoeterouders

Hieronder zal steeds het programma te vinden zijn voor de komende weken. Een chirozondag duurt voor de petoeters van 14 uur tot 17 uur. We vragen ook om wekelijks 1 euro mee te nemen voor een drankje. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp. Om ons 10 dagen te amuseren, verwachten we dat jullie zeker de helft van het aantal zondagen van het jaar aanwezig zijn. Vergeet verder niet om jullie naam in je uniform te schrijven en je te kleden naar het weer.

 

Zondag 1/11

Door de veranderde regels is het opnieuw chiro van 14 uur tot 17 uur!

Hopelijk hebben jullie deze nacht niet te veel spoken gezien… ? Maak je maar klaar voor een griezelige zondag want vandaag spelen we Halloween spelen! Vergeet je zeker niet te verkleden in heksen, spoken, ...

Zondag 8/11

Kom maar aan boord in ons vliegtuig, doe jullie gordels maar vast want wij gaan VLIEGENNNN. Vandaag maken we een reis rond de wereld!

Zondag 15/11

Vandaag spelen we de echte klassiekers van Chiro Heffen! Er komt deze zondag ook een special gast ... wie oh wie zou dit zijn?

Zondag 22/11

We spelen vandaag een onvoorspelbaar spel! Dit klinkt wel heel vreemd, een spel spelen dat onvoorspelbaar is. Maar wij kunnen jullie verzekeren onvoorspelbare dingen zijn altijd heeeeel leuk :) Want vandaag kunnen jullie meebepalen hoe het spel zal verlopen. Als dat maar goed komt!

Zondag 29/11

Vandaag spelen we met... een tennisbal, voetbal, springbal, pingpongbal, volleybal, basketbal, botsbal, een giga bal en bowlingbal.... rarara wat zouden we vandaag spelen?

 

Vele groetjes!

De petoeterleiding

 

Annelien Verbert [email protected]

Britt Van Kerkhoven [email protected]

Lander Verbruggen [email protected] 

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters