Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Liefste petoeters en petoeterouders,

Hier kan je het programma voor de komende weken terugvinden. Een chirozondag voor de petoeters is van 14 tot 17 uur. We vragen om elke zondag €1 mee te brengen. Jullie krijgen op zondag steeds een drankje (cola/ fanta/ fruitsap/ appelsap/ multivruchtensap/ water). Bij de petoeters is een uniform nog niet verplicht. Indien je dit wel hebt, schrijf er dan zeker je naam in! Hou zeker het weekend van 15-16-17 maart vrij want dan gaan we op petoeterweekend. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp, om een hechte groep te vormen, verwachten we dat jullie zeker de helft van het jaar aanwezig zijn. 

Zondag 11 augustus

Vandaag terug chiro, joepie jej! Wat we gaan doen blijft nog even een verrassing!

Zondag 18 augustus

Vandaag gaan we zwemmen in de het zwembad "De Waterperels" te Lier. Gelieve in te schrijven voor vrijdag 16 augustus 20u via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/1x_dahkTCAHZJ9Q5su9Wc8d0eqiwhrqgr9iS4SO90xWA/edit 

Meer info hierover kan je terugvinden in je mailbox.

Zondag 25 augustus

Het is alweer de laatste zondag van ons fantastisch chirojaar. Vandaag trekken we met z’n alleen naar het Mechelse festival Maanrock. We spreken om 14 uur af aan de chiro. Hopelijk zijn er enkele ouders die ons willen brengen en/of komen halen? 's Avonds zijn we tegen 17 uur terug op de chiro.

Zondag 1 september

Vandaag is het in heel Heffen rommelmarkt. We geven dan ook geen leiding, maar jullie zijn altijd welkom om te genieten van een hapje en een drankje op het chiroterras terwijl de kindjes zich kunnen amuseren op het springkasteel!

Zondag 8 september

Vandaag is het overgang, dat wil zeggen dat er een nieuw chirojaar gestart wordt. Benieuwd naar wie je nieuwe leiding wordt en bij wie je allemaal in de groep terecht komt? Kom dan zeker af! Wij willen jullie alvast bedanken voor het superfijne jaar!

Bij vragen kunnen jullie ons steeds bereiken via onderstaande gegevens of ons aanspreken op zondag.
Groetjes van jullie leiding en tot zondag!

Kaat Van der Haegen: kaatatchiroheffen.be – 0488/296804
Lucas Doms: lucasatchiroheffen.be – 0479/174093
Lore Verbruggen: loreatchiroheffen.be - 0499/700370

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters