Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Liefste petoeters en petoeterouders

Hieronder zal steeds het programma te vinden zijn voor de komende weken. Een chirozondag duurt voor de petoeters van 14 uur tot 17 uur. We vragen ook om wekelijks 1 euro mee te nemen voor een drankje. Hou zeker het weekend van 7 tot 9 februari vrij, want dan gaan we op chiroweekend. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp. Om ons 10 dagen te amuseren, verwachten we dat jullie zeker de helft van het aantal zondagen van het jaar aanwezig zijn. Vergeet verder niet om jullie naam in je uniform te schrijven en je te kleden naar het weer.

12 januari

Vandaag is het wel chiro, maar slechts met een beperkt deel van de leiding (nog steeds door examens). Maak jullie dus klaar voor een hoop nieuwe gezichten, want de aspiranten zullen de leiding vandaag helpen.

19 januari

Vandaag geldt hetzelfde principe als vorige week. Het geringe aantal leiding wordt bijgestaan door de aspiranten. Zij zullen voor jullie een fijn programma in elkaar steken. 

Vergeet jullie zeker niet in te schrijven voor de activiteiten van komende weekends! 

26 januari

Een groot deel van de leiding heeft gedaan met de examens. Vandaag is het dus terug een normale zondag. We spelen balspelen.

2 februari

Vandaag gaan we schaatsen in Mechelen met de hele chiro. Zorg dat je goed aangekleed bent, ook handschoenen zijn verplicht! We hebben enkele mama's en papa's nodig die ons zouden willen vervoeren (heen en terug). Er is een mail gestuurd met meer informatie of ook op de site in het mapje "kalender" vind je meer info. Schrijf je zeker in voor 25 januari! Vandaag vragen we uitzonderlijk om 6 euro mee te brengen (schaatsen + drankje). 

7 tot 9 februari

Eindelijk vindt ons langverwachte petoeterweekend plaats, we blijven op onze eigen chiro slapen. Meer info hierover vinden jullie in je mailbox. Vergeet zeker niet te bevestigen voor 2 februari of je erbij kan zijn! 

9 februari

Ons petoeterweekend is net achter de rug. Op zondagnamiddag is het voor jullie geen programma.

 

Vele Chirogroetjes

De petoeterleiding

 

Laura Van doren         0470061698               lauravdatchiroheffen.be

Britt Van Kerkhoven   0471860007                brittatchiroheffen.be

Lore Van Steen           0483172051               lorevsatchiroheffen.be

Niels Blommaerts       0471581067                nielsatchiroheffen.be

Lennert De Cock         0498199799               lennertatchiroheffen.be

 

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters