Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Rakwi's

De 10-12 jarigen worden bij de rakwileiding verwacht om samen het aapje uit te hangen, of om de gekste creaturen te maken in klei. Ze ravotten zich doorgaans te pletter, trekken er al eens op uit met de fiets, en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot flippo-bosspel. In het geniep lachen ze met de jongens, of vertellen ze een vieze mop.

Omdat je bij de Rakwi’s al net iets meer mag duurt voor hen een chirozondag van 14u tot 17.30u. Van al dat ravotten worden onze rakwi’s natuurlijk dorstig breng daarom €1,00 lidgeld mee per zondag, hiervoor krijg je een drankje. En wat doen we met de overschot van het geld? Sparen zodat we al eens kunnen gaan zwemmen of leuke dingen kunnen doen op kamp!programma Rakwi

Hallo Rakwi’s en ouders

Zondag 20 oktober

Safarispel. We gaan met de jeep door het oerwoud. Welke ploeg is er het snelst door het oerwoud met de jeep.

Waarom is het programma aangepast: 

Deze zondag 20/10/2019 gaan we nog iets speciaal doen met de rakwi’s van vorig jaar. Wat gaan we doen? De jongste drie groepen van vorig jaar hadden nog een geweldig dansje op het kamp in elkaar gestoken. Dit willen we opnieuw doen deze zondag. Omdat er op het kamp sommige waren ziek geworden en helaas niet hebben kunnen meedansen. Gaan we ten slotte het dansje volledig filmen en dit laten zien op de dia-avond 09/11/2019. De deuren bij de dia-avond gaan open om 19u, vanaf 19u30 worden de dia’s getoond en tijdens de pauze kunnen jullie genieten van de dansjes op het grote scherm.

Wat moeten ze meenemen? Het is een beetje saai om gewoon in het chiro-uniform te dansen. We stellen voor om een gekleurde t-shirt (liefst zonder print), een zwarte short, en gekleurde kousen mee te nemen. 

Wie niet mee op het kamp is gegaan, mag uiteraard meedansen. Eerst gaan we nog repeteren zodat iedereen het dansje kent.

Zondag 27 oktober

Geen Chiro. Het weekend staat in thema van oktoberfesten. Vrijdag een fuif voor de jongeren en zaterdag een avond-BBQ. Inschrijven kan binnenkort. Meer info via mail en/of een brief in jullie brievenbus.

Zondag 3 novermber

Lokaal versieren en knutselen. Neem een poster of tekening mee dat je wil omhooghangen in het lokaal om het wat rakwider te maken.

Zaterdag 9 november

Dia-Avond. Benieuwd naar de foto's van het afgelopen kamp. De deuren gaan open om 19:00. De dia's starten rond 19:30.

Zondag 10 november

De ene ploeg gaat op stap, trekt een aantal pijlen en verzinnen opdrachten. De andere ploeg gaat de eerste groep zoeken. Het is dus sporenspel.

Zondag 17 november

Vertrouwingsspelen!

Zondag 24 november

Geen Chiro. De leiding is op een wel verdiend weekend. De week erna staan we terug paraat en vliegen we er terug in.

Groetjes jullie leiding Reinout, Senne, Jolijn en Stijn

Stijn: stijn at chiroheffen.be

Bij vragen kan je ook terecht, door persoonlijk ons aan te spreken, de mailadressen zijn in de maak voor de nieuwe leiding en komen zo snel mogelijk online.

Leiding rakwis

rakwis

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters