Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Rakwi's

De 10-12 jarigen worden bij de rakwileiding verwacht om samen het aapje uit te hangen, of om de gekste creaturen te maken in klei. Ze ravotten zich doorgaans te pletter, trekken er al eens op uit met de fiets, en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot flippo-bosspel. In het geniep lachen ze met de jongens, of vertellen ze een vieze mop.

Omdat je bij de Rakwi’s al net iets meer mag duurt voor hen een chirozondag van 14u tot 17u30. Van al dat ravotten worden onze rakwi’s natuurlijk dorstig breng daarom €1,00 lidgeld mee per zondag, hiervoor krijg je een drankje. En wat doen we met de overschot van het geld? Sparen zodat we al eens kunnen gaan zwemmen of leuke dingen kunnen doen op kamp!programma Rakwi

Dag Rakwi's,

hieronder het programma voor de komende weken!


Groetjes,

Rik, Britt en Julie

 

Zondag 2 - 9 - 16 juni:

Heel de maand juni is het geen chiro omdat jullie leiding examens heeft. Wens ons veel succes en we zien jullie 23/06 terug voor een super leuke Chiro zondag samen!!!


Groetjes,

Rik, Britt en Julie

 

Zondag 23 juni: 

Wegens een kleine miscommunicatie hadden we gezegd dat het vandaag geen Chiro was. Maar niet getreurd we zijn terug van de partij. Omdat het zo lang geen Chiro is geweest spelen we vandaag de favoriete spelen van de leden. Kom dus zeker allemaal met een leuk idee naar de Chiro en dan gaan we er een top zondag van maken! 


Groetjes, 

Rik, Britt en Julie

 

Zondag 30 juni:

Vandaag is het eindelijk terug chiro. En om een hele maand geen chiro goed te maken gaan we vandaag naar een pretpark!! Dit jaar gaan we naar Bobbejaanland. Er is al eerder een mail gestuurd met alle informatie en een link waar je je ook kan inschrijven. De prijs voor deze super leuke dag bedraagt €40 en we vragen om dit cash mee te geven aan de leden. TOT DAN!!!! 


Groetjes, 

Rik, Britt en Julie

 

 

 

 

 

 

Leiding rakwis

rakwis

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters