Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Rakwi's

De 10-12 jarigen worden bij de rakwileiding verwacht om samen het aapje uit te hangen, of om de gekste creaturen te maken in klei. Ze ravotten zich doorgaans te pletter, trekken er al eens op uit met de fiets, en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot flippo-bosspel. In het geniep lachen ze met de jongens, of vertellen ze een vieze mop.

Omdat je bij de Rakwi’s al net iets meer mag duurt voor hen een chirozondag van 14u tot 17.30u. Van al dat ravotten worden onze rakwi’s natuurlijk dorstig breng daarom €1,00 lidgeld mee per zondag, hiervoor krijg je een drankje. En wat doen we met de overschot van het geld? Sparen zodat we al eens kunnen gaan zwemmen of leuke dingen kunnen doen op kamp!



programma Rakwi

Hallo Rakwi’s en ouders

Hieronder volgt het programma van de komende zondagen. Hou dit zeker regelmatig in de gaten voor last-minute veranderingen. Via de knop 'fotoboek' kunnen jullie steeds de foto's van de afgelopen zondagen bekijken.

18 augustus

Deze zondag gaan we zwemmen in Lier. Normaal hebben de ouders een mail ontvangen waar je kan inschrijven. Als je deze niet hebt ontvangen laat dan via mail weten of je zoon of dochter mee komt zwemmen. De prijs gaan we zaterdag nog meedelen via mail. Wat moet je meeneem; zwemgerief en een handdoek. 

25 augustus

Maanrock! Kom zeker op tijd en met je fiets. We fietsen naar Mechelen. Neem alvast een fluovestje mee.

1 september

Geen Chiro. Jullie leiding staat op de rommelmarkt van Heffen. Kom gezellig iets drinken op het terras of knabbelen aan onze eettent vooraan aan de Chiro.

Groetjes jullie leiding Alyssa, Amber en Stijn

Alyssa: alyssa at chiroheffen.be

Amber: amber at chiroheffen.be

Stijn: stijn at chiroheffen.be

Leiding rakwis

rakwis

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be



Aspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters