Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Rakwi's

De 10-12 jarigen worden bij de rakwileiding verwacht om samen het aapje uit te hangen, of om de gekste creaturen te maken in klei. Ze ravotten zich doorgaans te pletter, trekken er al eens op uit met de fiets, en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot flippo-bosspel. In het geniep lachen ze met de jongens, of vertellen ze een vieze mop.

Omdat je bij de Rakwi’s al net iets meer mag duurt voor hen een chirozondag van 14u tot 17.30u. Van al dat ravotten worden onze rakwi’s natuurlijk dorstig breng daarom €1,00 lidgeld mee per zondag, hiervoor krijg je een drankje. En wat doen we met de overschot van het geld? Sparen zodat we al eens kunnen gaan zwemmen of leuke dingen kunnen doen op kamp!programma Rakwi

Hallo Rakwi’s en ouders

Zondag 22 december

Kerstspel. Chiro vanaf 10 uur. In de middag zijn het koffiekoeken met chocomelk. Daarna spelen we een gezellige film af. Neem allemaal €4. De chiro is gedaan om 15 uur.

Zondag 29 december

Chiro

Zondag 5 januari

Geen Chiro

Zondag 12 januari

Aspiranten vallen in.

Zondag 19 januari

Aspiranten vallen in.

Zondag 25 januari

Chiro

Zondag 2 februari

Hoogstwaarschijnlijk gaan we schaatsen in Mechelen.

 

Groetjes jullie leiding Reinout, Senne, Jolijn en Stijn

Bij vragen kan je ook terecht, door persoonlijk ons aan te spreken of je kan onze mailadressen vinden bij het keuzemenu de leiding.

Leiding rakwis

rakwis

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters