Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Rakwi's

De 10-12 jarigen worden bij de rakwileiding verwacht om samen het aapje uit te hangen, of om de gekste creaturen te maken in klei. Ze ravotten zich doorgaans te pletter, trekken er al eens op uit met de fiets, en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot flippo-bosspel. In het geniep lachen ze met de jongens, of vertellen ze een vieze mop.

Omdat je bij de Rakwi’s al net iets meer mag duurt voor hen een chirozondag van 14u tot 17u30. Van al dat ravotten worden onze rakwi’s natuurlijk dorstig breng daarom €1,00 lidgeld mee per zondag, hiervoor krijg je een drankje. En wat doen we met de overschot van het geld? Sparen zodat we al eens kunnen gaan zwemmen of leuke dingen kunnen doen op kamp!programma Rakwi

Hallo Rakwi’s en ouders,

27 september

Vandaag mogen jullie bewijzen dat jullie echte rakwi’s zijn, we spelen rakwi-waardige spelen! Het zal er wild aan toe gaan, neem een reserve outfit die vuil mag worden.

4 oktober

Zorg dat jullie benen en armen goed zijn ingesmeerd want vandaag staan er ruwe spelen op het programma.

11 oktober

We gaan vandaag klungelen en stungelen zoals de mannetjes van Fall guys.

18 oktober

Ga vandaag alle uitdagingen aan, we spelen uitdagertje!

23 tot 25 oktober

Dit weekend zijn het oktoberfesten. Houd zeker jullie mail in de gaten voor het volledige programma.

1 november

Kom vandaag allemaal verkleed in jullie favoriete Halloween figuur. Alles staat vandaag in het thema van Halloween!

8 november

Wat is nu echt het sterkste geslacht? De jongens? Of de meisjes? De rakwi’s maken het vandaag uit in een echte battle of the sexes!

15 november

Omdat het er bij de Rakwi’s al eens een beetje anders aan toe mag gaan, spelen we vandaag heuvelspelletjes. Gewone spelletjes, maar dan op een heuvel!

22 november

Jullie krijgen vandaag een smuller van verrassing van ons, maar voor wat hoort wat! We hebben ingrediënten nodig om de verrassing te maken. Jullie krijgen een ingrediënt per spelletje dat we spelen. Nadien zal de leiding iets lekker voor jullie koken!

29 november

Ondertussen hebben we gemerkt dat jullie echte competitiebeesten zijn. Vandaag kunnen jullie bewijzen wie de meeste competitie in zich heeft via een laddercompetitie!

 

Groetjes jullie leiding

Reinout, Caro & Laura

Leiding rakwis

rakwis

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters