Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Rakwi's

De 10-12 jarigen worden bij de rakwileiding verwacht om samen het aapje uit te hangen, of om de gekste creaturen te maken in klei. Ze ravotten zich doorgaans te pletter, trekken er al eens op uit met de fiets, en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot flippo-bosspel. In het geniep lachen ze met de jongens, of vertellen ze een vieze mop.

Omdat je bij de Rakwi’s al net iets meer mag duurt voor hen een chirozondag van 14u tot 17u30. Van al dat ravotten worden onze rakwi’s natuurlijk dorstig breng daarom €1,00 lidgeld mee per zondag, hiervoor krijg je een drankje. En wat doen we met de overschot van het geld? Sparen zodat we al eens kunnen gaan zwemmen of leuke dingen kunnen doen op kamp!programma Rakwi

Dag Rakwi's,
hieronder het programma voor de komende weken!

Groetjes,

Rik, Britt en Julie

 

Zondag 25 februari: 

Vandaag spelen jullie allemaal tegen elkaar en mogen jullie elkaar uitdagen om zo hoog mogelijk op de ladder te kruipen. We spelen natuurlijk laddercompetitie!!


Groetjes,

Rik, Britt en Julie

 

Zondag 3 maart: 

Geen chiro vandaag. Wij zijn momenteel zwaar aan het werken op de eetdagen. Hopelijk zien wij jullie daar om eens goed te komen eten!! Tot volgende week. 


Groetjes,

Rik, Britt en Julie

 

Zondag 10 maart: 

We delen ons vandaag op in 2 groepjes en we gaan eens een goede stevige wandeling maken. Kunnen jullie al raden wat het is... inderdaad we spelen vandaag sporenspel. Trek zeker je stapschoenen aan en breng een hoofd vol ideeën mee!


Groetjes,

Rik, Britt en Julie

 

Zondag 17 maart: 

Bereid jullie voor om vandaag eens echt goed vuil te worden (niet dat jullie anders niet vuil thuiskomen ;)), maar wee spelen vandaag de echte ruwe spelen. Ik hoop dat jullie er zin in hebben, want jullie leiding al zeker en vast wel! 


Groetjes,

Rik, Britt en Julie

 

Zondag 24 maart: 

We vliegen vandaag heel de wereld rond in ons denkbeeldig vliegtuig. Kies jullie favoriete bestemming al vast uit want vandaag doen we reisje rond de wereld


Groetjes,

Rik, Britt en Julie

 

Zondag 31 maart: 

Vandaag is het paasspel!! Vergeet er zeker niet om 10u in de ochtend te staan met 6 euro voor een lekkere koffiekoek.

Groetjes, 

Rik, Britt en Julie

 

Vrijdag 5 - Zondag 7 april: 

Dit weekend doen wij ons bangelijke rakwi-weekend. Meer informatie via de mail (de we nog moeten versturen ;)). Deze zondag is het natuurlijk dan geen chiro meer, wij moeten dan even uitslapen van zo een bangelijk weekend! 


Groetjes,

Rik, Britt en Julie

 

Zondag 14 april: 

Vandaag is het team tegen team. Deze dag wordt een echte uitdaging voor jullie allemaal. Jullie gaan elkaar vandaag uitdagen tot de dood. Als je het nog niet kon afleiden spelen we dus vandaag uitdagertje ;).


Groetjes,

Rik, Britt en Julie

 

Zondag 21 april: 

Vandaag spelen we niet zomaar spelletjes, maar tafelspelletjes. Wie altijd al graag eens op een tafel wou staan moet vandaag zeker komen!


Groetjes,

Rik, Britt en Julie

 

Zondag 28 april: 

Geen chiro vandaag. De leiding is nog even aan het recupereren van onze bangelijke fuif van vrijdag 26 april. 


Groetjes, 

Rik, Britt en Julie

 

Zondag 5 mei: 

Vandaag gaan we bergen beklimmen, of eerder de dijk ;). Vandaag doen we echte dijkspelletjes. Doe maar voor de zekerheid stevige schoenen aan om deze helse berg te beklimmen ;).


Groetjes,

Rik, Britt en Julie

 

Zondag 12 mei:

Wij hebben er vandaag voor onszelf even een feestdag van gemaakt. Vandaag is het voor ons dag van de leiding dus spelen jullie vandaag allemaal onze favoriete chiro spelletjes! 


Groetjes,

Rik, Britt en Julie

 

Zondag 19 mei: 

Vandaag gaan we nog eens goed wandelen en de enige richting die we vandaag uitgaan is rechtdoor!! Vandaag doen we dus een rechtdoortocht.


Groetjes,

Rik, Britt en Julie

 

Zondag 26 mei:

We hopen op goed weer vandaag, want we zouden graag met jullie waterspelletjes spelen. Als het weer niet mee zit voorzien we sowieso iets anders. Maar voorlopig allemaal duimen voor goed weer deze zondag! 


Groetjes,

Rik, Britt en Julie

 

Zondag 2 - 9 - 16 en 23 juni:

Heel de maand juni is het eigenlijk geen chiro omdat jullie leiding examens heeft. Wens ons veel succes en we zien jullie 30/06 terug!!


Groetjes,

Rik, Britt en Julie

 

Zondag 30 juni:

Vandaag is het eindelijk terug chiro. En om een hele maand geen chiro goed te maken gaan we vandaag naar een pretpark!! Meer info volgt nog via mail.


Groetjes, 

Rik, Britt en Julie

 

 

 

 

 

 

Leiding rakwis

rakwis

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters