Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Rakwi's

De 10-12 jarigen worden bij de rakwileiding verwacht om samen het aapje uit te hangen, of om de gekste creaturen te maken in klei. Ze ravotten zich doorgaans te pletter, trekken er al eens op uit met de fiets, en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot flippo-bosspel. In het geniep lachen ze met de jongens, of vertellen ze een vieze mop.

Omdat je bij de Rakwi’s al net iets meer mag duurt voor hen een chirozondag van 14u tot 17.30u. Van al dat ravotten worden onze rakwi’s natuurlijk dorstig breng daarom €1,00 lidgeld mee per zondag, hiervoor krijg je een drankje. En wat doen we met de overschot van het geld? Sparen zodat we al eens kunnen gaan zwemmen of leuke dingen kunnen doen op kamp!programma Rakwi

Hallo Rakwi’s en ouders

Hieronder volgt het programma van de komende zondagen. Hou dit zeker regelmatig in de gaten voor last-minute veranderingen. Via de knop 'fotoboek' kunnen jullie steeds de foto's van de afgelopen zondagen bekijken.

Zondag 9 december

Ken je Monopoly? Je weet wel zo dat gezelschapsspel met straten kopen en huizen en hotels zetten. Vandaag steken we dit spel in een nieuw jasje en maken we er een levende Monopoly van. We weten immers dat stilzitten niet jullie sterkste kant is.

Zondag 16 december

Vandaag spelen we een groot, nieuw spel. We gaan recht door de wereld! Begin al maar eens na te denken wat dit spel zou kunnen zijn.

Zondag 23 december

Had je het al door? De dagen worden korter, het wordt steeds kouder, mensen zetten hun kerstboom… De Chiro houdt vandaag hun Kerstspel met de hele Chiro! Na het grote spel kunnen jullie binnen wat opwarmen met warme chocomelk en koffiekoeken. Achteraf hebben we ook nog een super leuke film voor jullie voorzien. Voor dit alles, betaal je €3.

Zondag 30 december

Beeld je eens in dat je een oma of opa bent en al minder goed te been bent. Welke spelletjes spelen zij vaak? Vandaag dompelen we ons even onder in hun wereld met onze fantastische seniorenspelen!

Zondag 7 januari

Spijtig genoeg zal er deze zondag geen Chiro zijn.

Zondag 14 januari

Spijtig genoeg zal er deze zondag geen Chiro zijn. Tot volgende week!

Zondag 21 januari

Grote verrassing, de aspiraten gaan een keertje leiding geven.

 

Groetjes jullie leiding Alyssa, Amber en Stijn

Je mag steeds een mail sturen voor vragen of zondags contact opnemen met de rakwileidng.

Alyssa: alyssa at chiroheffen.be

Amber: amber at chiroheffen.be

Stijn: stijn at chiroheffen.be

Leiding rakwis

rakwis

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be | design: Dorien & Thomas

Aspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters