Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Rakwi's

De 10-12 jarigen worden bij de rakwileiding verwacht om samen het aapje uit te hangen, of om de gekste creaturen te maken in klei. Ze ravotten zich doorgaans te pletter, trekken er al eens op uit met de fiets, en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot flippo-bosspel. In het geniep lachen ze met de jongens, of vertellen ze een vieze mop.

Omdat je bij de Rakwi’s al net iets meer mag duurt voor hen een chirozondag van 14u tot 17.30u. Van al dat ravotten worden onze rakwi’s natuurlijk dorstig breng daarom €1,00 lidgeld mee per zondag, hiervoor krijg je een drankje. En wat doen we met de overschot van het geld? Sparen zodat we al eens kunnen gaan zwemmen of leuke dingen kunnen doen op kamp!programma Rakwi

Hallo Rakwi’s en ouders

Hieronder volgt het programma van de komende zondagen. Hou dit zeker regelmatig in de gaten voor last-minute veranderingen. Via de knop 'fotoboek' kunnen jullie steeds de foto's van de afgelopen zondagen bekijken.

Zondag 17 februari

Trekken, duwen... Zo voorzichtig mogelijk, zonder elkaar pijn te doen. Gaan we ruwe-spelen spelen. Ps; de sterkste wint niet altijd!

24 februari

Helaas, geen chiro vandaag!! De leiding is op kampweekend. 

2-3 maart

Eetdagen! Dus geen Chiro op zondag. Meer info over de eetdagen op de hoofdpagina. Nog niet ingeschreven? Contacteer alvast de veebee of de leiding. Hopelijk mogen we jullie alvast ontvangen in onze zaal.

10 maart

Battle of the sexes. Wie is het sterke geslacht? Zijn het de meisje of de jongens? Op het einde van de zondag gaan jullie te weten komen wie uiteindelijk het sterke geslacht is.

17 maart

Hoog, hoger, hoogst... Rara, wat gaan we doen. Ben je goed in spelletjes? Kan je strategisch zijn? Zit er een competitiebeest in je? Dit ga je te weten komen met ... laddercompetite.

24 maart

Eerst kampen bouwen, het bos verkennen, je vlag verstoppen, kaartjes verdelen en op fluitsignaal is het spel bezig. Vandaag gaan we levende stratego spelen. Kom alvast met de fiets naar de chiro, zo kunnen we langer het spel spelen in het bos.

31 maart

Het grote superhelden spel. Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee, dat is het niet... Draag je je onderbroek boven je broek? Kan je opzwellen als je boos bent? Draag je graag een schild? Er zijn nog veel mogelijkheden om een superheld uit te hangen. Je gaat te weten komen welke superheld je bent.

5/6/7 april

Paasweekend. Meer info volgt. Zondag is het geen Chiro. Maar er staat wat op het programma. Kom zeker alvast langs en kan je genieten van de activiteiten gedurende heel het weekend lang!

14 april

Vandaag is het de 14de. Haha, misschien een beetje laat. Hangt de romantiek in de lucht? Ben je stiekem verliefd in je hoofd? Zijn er kriebels in de buik? Het zijn verlate valentijnspelen. Een beetje liefde geven kan altijd!

21 april

De paasklokjes zijn geweest. Chiro vanaf 10 uur! In de middag zijn het overheerlijke koffiekoeken, met warme chocomelk. Hoeveel je moet meenemen, zullen we nog melden. Als afsluiter is er een film voorzien.

28 april

Strom op zee!! We gaan varen, niet letterlijk natuurlijk. Welk team gaat zo snel mogelijk de boten van het andere team vernietigen? Dit ga je te weten komen met levende zeeslag. De schepen liggen alvast klaar in de haven. Schip Ahoi piraten!

3-4-5 mei

RAKWI-weekend! Noteer deze datum al maar vast in jullie agenda. We gaan ons een weekendje amuseren in Londerzeel. Meer info volgt. Als er vragen over zijn, mag je ons steeds contacteren via mail of ons aanspreken aan de Chiro! 

Groetjes jullie leiding Alyssa, Amber en Stijn

Je mag steeds een mail sturen voor vragen of zondags contact opnemen met de rakwileidng.

Alyssa: alyssa at chiroheffen.be

Amber: amber at chiroheffen.be

Stijn: stijn at chiroheffen.be

Leiding rakwis

rakwis

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters