Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Speelclub

De 8-10 - jarigen en hun leiding duiken onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Onze speelclubbers gaan mee op een volledig tentenkamp en gaan in het jaar met de groep op weekend.

Net zoals bij de Petoeters duurt een chirozondag van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart jullie leiding voor grotere activiteiten en krijg je een frisdrankje op de chiro.programma Speelclub

Dag allerliefste Speelclub!

Hier het programma voor de komende weken van jullie leiding! Zoals jullie al weten is een Chirozondag voor de speelclub steeds van 14 uur tot 17 uur. We vragen om elke zondag €1 mee te brengen en in volledig Chiro uniform (voorzien van naam) naar de Chiro te komen.

Zondag 10 februari 2019

Donderdag is het Valentijn, haal die verliefde vlinders dus maar boven want vandaag staat helemaal in het teken van Valentijn. We spelen het grote hartendievenspel!

Vrijdag 15 tot zondag 17 februari 2019

Hier zal het speelclub-weekend doorgaan! Jullie worden, in volledig uniform, verwacht op de Chiro in Heffen om 19u30. Verdere info volgt via mail.

Zondag 24 februari 2019

Zoals jullie weten zullen we van 21 juli tot en met 31 juli op bivak zijn. De leiding trekt dit weekend naar het kampterrein om dit al eens te verkennen en de eerste voorbereiding te treffen. Het zal daarom geen Chiro zijn! Snik :’(

Zaterdag 2 en zondag 3 maart 2019

Dit weekend zijn het de eetdagen. Kom op zaterdag en/of zondag genieten van culinaire hoogtepuntjes van onze Chiro. Meer info krijgen jullie later in de brievenbus of wordt met jullie meegegeven. Het zal die zondag geen Chiro zijn.

Zondag 10 maart 2019

Vandaag gaan we op zoek naar alle hellingen op ons Chiroterrein want het zijn gekke hellingspelen. Dit betekent dat we de hele namiddag spelletjes spelen op alle soorten hellingen.

Zondag 17 maart 2019

Vandaag tijd voor wat actie. Trek jullie ruwe voeten, benen, armen, oren, ogen, vingers, haren, ellebogen, vingers, oorlellen, … maar aan want we spelen ruwe spelen!

Zondag 24 maart 2019

Deze zondag leren we jullie de klassieke spelletjes kennen!

Zondag 31 maart 2019

Wie o wie saboteert ons team? Wie is de mol?

Vrijdag 5 april tot zondag 7 april 2019

Dit weekend is het paasweekend, binnenkort komt hier meer info over.

Zondag 14 april 2019

Bomen, beken, koeien, … niets staat de Speelclubbers in de weg. Doe vandaag zeker en vast degelijke schoenen aan want het is rechtdoortocht.

Zondag 21 april 2019

Deze zondag moeten jullie vroeg uit de veren want jullie worden om 10 uur op de Chiro verwacht voor het paasspel. We spelen eerst een groot groepspel, daarna schuiven we onze beentjes onder tafel en eten we lekkere koffiekoeken. Om af te sluiten kijken we nog met de hele Chiro een filmpje. En als jullie allemaal heel braaf zijn geweest komen de paasklokken misschien wel langs… Wie weet! Rond 15 uur zit deze Chirozondag er op. Omdat dit een langere zondag is als normaal vragen we jullie om 3 euro mee te brengen.

Zondag 28 april 2019

Vandaag spelen we enkel spelletjes onder een parachute.

Zondag 5 mei 2019

Deze zondag werken we in een groot speelclub-team, spelletjes zonder verliezers!

Zondag 12 mei 2019

Matthias is vandaag jarig! Daarom spelen we zijn favoriete spelen.

Zondag 19 mei 2019

We hopen op een stralend zonnetje, want vandaag spelen we waterspelletjes!

Zondag 26 mei 2019

De zomervakantie komt steeds dichter en dichter bij … Vandaag spelen we allerlei zandspelletjes alsof we op een strand ver weg zitten!

 

Groetjes van jullie leiding en tot zondag!

Laura Van Doren - lauravdatchiroheffen.be - 0470/06.61.98

Matthias De Witte - matthiasdwatchiroheffen.be - 0483/01.02.87                       

Paulien Van Aken - paulienatchiroheffen.be - 0478/72.29.40

Leiding speelclub

speelclub

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters