Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Speelclub

De 8-10 - jarigen en hun leiding duiken onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Onze speelclubbers gaan mee op een volledig tentenkamp en gaan in het jaar met de groep op weekend.

Net zoals bij de Petoeters duurt een chirozondag van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart jullie leiding voor grotere activiteiten en krijg je een frisdrankje op de chiro.programma Speelclub

Dag allerliefste Speelclub!

Hier het programma voor de komende weken van jullie leiding! Zoals jullie al weten is een Chirozondag voor de speelclub steeds van 14 uur tot 17 uur. We vragen om elke zondag €1 mee te brengen en in volledig Chiro uniform (voorzien van naam) naar de Chiro te komen.

Zondag 17 maart 2019

Deze zondag leren we jullie de klassieke spelletjes kennen!

Zondag 24 maart 2019

Vandaag tijd voor wat actie. Trek jullie ruwe voeten, benen, armen, oren, ogen, vingers, haren, ellebogen, vingers, oorlellen, … maar aan want we spelen ruwe spelen!

Zondag 31 maart 2019

Wie o wie saboteert ons team? Wie is de mol?

Vrijdag 5 april tot zondag 7 april 2019

Dit jaar starten we ons paasweekend met een knaller van een fuif: emmer TD. Op zaterdag 6 april is er een heuse fietszoektocht voor heel het gezin. Zondag 7 april is het geen Chiro. Jullie kunnen wel bij ons de beentjes onder tafel schuiven voor een brunchbuffet en nadien genieten (of deelnemen?) aan de Heffen-af cyclocross met op achtergrond de ronde van Vlaanderen. 

Zondag 14 april 2019

Bomen, beken, koeien, … niets staat de Speelclubbers in de weg. Doe vandaag zeker en vast degelijke schoenen aan want het is rechtdoortocht.

Zondag 21 april 2019

Deze zondag moeten jullie vroeg uit de veren want jullie worden om 10 uur op de Chiro verwacht voor het paasspel. We spelen eerst een groot groepspel, daarna schuiven we onze beentjes onder tafel en eten we lekkere koffiekoeken. Om af te sluiten kijken we nog met de hele Chiro een filmpje. En als jullie allemaal heel braaf zijn geweest komen de paasklokken misschien wel langs… Wie weet! Rond 15 uur zit deze Chirozondag er op. Omdat dit een langere zondag is als normaal vragen we jullie om 3 euro mee te brengen.

Zondag 28 april 2019

Vandaag spelen we enkel spelletjes onder een parachute.

Zondag 5 mei 2019

Deze zondag werken we in een groot speelclub-team, spelletjes zonder verliezers!

Zondag 12 mei 2019

Matthias is vandaag jarig! Daarom spelen we zijn favoriete spelen.

Zondag 19 mei 2019

We hopen op een stralend zonnetje, want vandaag spelen we waterspelletjes!

Zondag 26 mei 2019

De zomervakantie komt steeds dichter en dichter bij … Vandaag spelen we allerlei zandspelletjes alsof we op een strand ver weg zitten!

 

Groetjes van jullie leiding en tot zondag!

Laura Van Doren - lauravdatchiroheffen.be - 0470/06.61.98

Matthias De Witte - matthiasdwatchiroheffen.be - 0483/01.02.87                       

Paulien Van Aken - paulienatchiroheffen.be - 0478/72.29.40

Leiding speelclub

speelclub

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters