Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Speelclub

De 8-10 - jarigen en hun leiding duiken onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Onze speelclubbers gaan mee op een volledig tentenkamp en gaan in het jaar met de groep op weekend.

Net zoals bij de Petoeters duurt een chirozondag van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart jullie leiding voor grotere activiteiten en krijg je een frisdrankje op de chiro.programma Speelclub

Liefste Speelclub en speelclubouders

Hieronder zal steeds het programma te vinden zijn voor de komende weken. We vragen om wekelijks 1 euro mee te nemen voor een drankje.

Hou zeker het weekend van 9 tot 11 april vrij, want dan gaan we op speelclubweekend. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp. Om ons 10 dagen te amuseren, verwachten we dat jullie zeker de helft van het aantal zondagen van het jaar aanwezig zijn. Vergeet verder niet om jullie naam in je uniform te schrijven en je te kleden naar het weer, we spelen namelijk vooral buiten. 

De speelclub heeft Chiro van 14u00 tot 17u00.

We willen iedereen vragen een drinkbus mee te nemen en een mondmasker op te zetten tot je op je lijn in formatie staat. Het mondmasker is niet verplicht, maar wel sterk aangeraden. 

 

5/09:

Vandaag is het geen Chiro, wel zijn jullie allemaal welkom op ons chiroterras tijdens de Rommelmarkt.

 

12/09:

Vandaag is het overgang, jullie krijgen dus nieuwe leiding en een deel van jullie gaat naar de rakwi's.

 

19/09:

Vandaag is het vriendjesdag, iedereen mag dus een zondagje komen proberen om te kijken of de Chiro echt iets voor jou is.

Tot zondag! 

 

Charlotte (charlotte at chiroheffen.be) 

Lennert (lennert at chiroheffen.be) 

Lore (lorevs at chiroheffen.be) 

Leiding speelclub

speelclub

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters