Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Speelclub

De 8-10 - jarigen en hun leiding duiken onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Onze speelclubbers gaan mee op een volledig tentenkamp en gaan in het jaar met de groep op weekend.

Net zoals bij de Petoeters duurt een chirozondag van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart jullie leiding voor grotere activiteiten en krijg je een frisdrankje op de chiro.programma Speelclub

Liefste Speelclub en speelclubouders

Hieronder zal steeds het programma te vinden zijn voor de komende weken. We vragen om wekelijks 1 euro mee te nemen voor een drankje.

Hou zeker het weekend van 5 februari vrij, want dan gaan we op speelclubweekend. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp. Om ons 10 dagen te amuseren, verwachten we dat jullie zeker de helft van het aantal zondagen van het jaar aanwezig zijn. Vergeet verder niet om jullie naam in je uniform te schrijven en je te kleden naar het weer, we spelen namelijk vooral buiten. 

 

COVID-19: gezien Corona verloopt alles een beetje anders dan normaal. De speelclub heeft opnieuw Chiro van 14u00 tot 17u00.

We willen iedereen vragen een drinkbus mee te nemen en een mondmasker op te zetten tot je op je lijn in formatie staat. Het mondmasker is niet verplicht, maar wel aangeraden. 

 

1/11:

Het wordt al snel donker en spoken stijgen op uit de Zenne, vandaag zijn het halloweenspelen! Jullie mogen je verkleden in spoken, heksen en andere enge dingen. 

 

8/11:

Vandaag maken we een reis naar de woestijn, het zijn dan ook zandbakspelen!

 

15/11:

Van Afrika tot in Amerika,… Vandaag maken we een grote wereldreis en leren we de landen wat beter kennen.

 

22/11:

Vandaag schrijven we geschiedenis, dromen jullie ook van een parachuttesprong? We zullen alvast wat oefenen, het zijn parachuttespelen.

 

29/11:

Hoe sterk is elk team, wie kan er elkaar het hardste aanmoedigen en wie zal uiteindelijk het eerste over de finish zijn? Vandaag spelen we estafettespelen.

 

6/12:

Zet jullie schoentje al maar klaar, oefen de liedjes al maar in en neem je zeker voor de rest van het jaar extra braaf te zijn op de chiro ;) Vandaag komt de Sint op bezoek.

 

 

Vele chirogroetjes 

 

De speelclubleiding 

 

Charlotte Cluytens    [email protected]

Lennert De Cock       [email protected]

Lore Van Steen         [email protected]

   

Leiding speelclub

speelclub

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters