Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Tito's

De tito's (12-14j.) maken al eens een daguitstap met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Ooit maakten ze een smakelijk maal in hun tito-restaurant, waarvan de leiding dan kon komen proeven. Pleinspelen vinden ze ook best leuk, vooral als er wat tactiek aan te pas komt. Soms schminken ze zich om het gekst, en in de zomer gieten ze hun leiding nat!

Een titozondag is voorlopig van 14u tot 18u en om de twee weken mogen jullie frietjes eten op de chiro. Dit wordt aan het begin van een chirojaar met je leiding natuurlijk besproken. Ook voor de tito’s bedraagt het wekelijks lidgeld nog steeds € 1,00.programma Tito

Programma Tito’s

Dag allerliefste tito's/tito-ouders,

De chirozondagen van tegenwoordig zijn iets anders dan normaal. Ze beginnen om 15u15 en eindigen om 18u30.

Jullie komen aan via de bareel aan het gras met mondmasker. Indien je met de fiets komt, mag je deze eerst op de stenen parkeren en kom je nadien via de straat naar het gras. Als je mama of papa je zou komen brengen/ophalen, vragen we hen het terrein niet te betreden om bubbelvermenging te vermijden. Bij aankomst worden de handen ontsmet en er wordt enkel buiten gespeeld. Check dus even het weer vooraleer je vertrekt en kleed je hier steeds naar. 

We zouden jullie ook willen vragen om elke zondag gepast €1 mee te nemen voor een drankje. Daarnaast mogen jullie een extra centje meebrengen wanneer we frietjes eten. Als we frietjes eten zal dit steeds hieronder vermeld staan bij het programma. 

Indien hierover nog vragen zouden zijn, kunnen jullie ons ook altijd contacteren (zie contactgegevens hieronder). 

Hieronder het programma voor aanstaande zondag(en): 

------------------------------------------------------------------------------------------------

! GEEN CHIRO voor +12 jaar vanaf zondag 1 november tot ... !

Jammer genoeg zullen we elkaar voor een tijdje moeten missen wegens de verstrengde maatregelen en is het dus geen chiro. Vanaf zodra de situatie verbetert en we terug mogen samenkomen in onze titobubbel, laten we jullie dit uiteraard weten en geven we er terug een lap op! Maar voorlopig even afwachten...

Ons ingeplande programma van november zullen we ook zeker nog doen.

Heel veel virtuele knuffels van jullie leiding :)

Groetjes, 

Lennert & Olivia 

------------------------------------------------------------------------------------------------

Zondag 1 november: 

Rarara wie is de mol? één ding is neker, NIEMAND is te vertrouwen deze zondag. Geen frietjes vandaag. 

Zondag 8 november: 

Onze lang verwachte Tito doop staat vandaag op de planning! Een onvergetelijke (vuile) dag ;). Neem dus zeker reservekledij mee. We eindigen de chirozondag met frietjes. 

Zondag 15 november: 

Vandaag spelen we laddercompetitie. Smeer jullie beentjes al maar in! Geen frietjes vandaag.

Zondag 22 november:

Op het programma van vandaag staat: Het grote barbie en ken spel. Wat dat inhoudt komen jullie snel genoeg te weten. Neem allemaal zeker verkleedkledij mee (in thema) in een aparte zak. Ook geen extra centje vergeten voor frietjes vandaag! 

Zondag 29 november: 

Klassiekertjes uit de goede oude doos vandaag. Geen frietjes.

Zondag 6 december: 

Zie ginds komt de stoomboot
uit Spanje weer aan
Hij brengt ons Sint Nicolaas
ik zie hem al staan
Hoe huppelt zijn paardje
het dek op en neer
hoe waaien de wimpels
al heen en al weer

Ons jaarlijks bezoek van onze goede vriend, Sinterklaas, staat weer voor de deur! Vandaag spelen we dan ook spelletjes in thema. Als jullie flink zijn, krijgen jullie misschien wel wat lekkers. We sluiten af met frietjes. 

Groetjes de titoleiding,

Lennert & Olivia :) 

[email protected]          0493490047

[email protected]             0497855797 

Leiding titos

titos

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters