Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Tito's

De tito's (12-14j.) maken al eens een daguitstap met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Ooit maakten ze een smakelijk maal in hun tito-restaurant, waarvan de leiding dan kon komen proeven. Pleinspelen vinden ze ook best leuk, vooral als er wat tactiek aan te pas komt. Soms schminken ze zich om het gekst, en in de zomer gieten ze hun leiding nat!

Een titozondag is van 14u tot 18u en om de twee weken mogen jullie frietjes eten op de chiro. Dit wordt aan het begin van een chirojaar met je leiding natuurlijk besproken. Ook voor de tito’s bedraagt het wekelijks lidgeld nog steeds € 1,00.programma Tito

Programma Tito’s

Algemene toelichting: We eten om de 2 weken frietjes, dit is zeker en vast niet verplicht. Als jullie graag thuis eten dan is dat dus ook geen enkel probleem. Tijdens het (vrijblijvend) eten van de frietjes wordt er gezellig samen gezeten en gebabbeld met iedereen. Wel is nog steeds de €1 per zondag verplicht.

17/02:

Love is in air tonight. Jaja, cupido in weer in het land. Wie is het beste koppels van de groep? Dit zullen we snel te weten komen want we doen Valentijnspelen deze zondag. Het zijn geen frieten.

24/02:

Helaas pindakaas, de leiding heeft dit weekend de belangerijke taak om het kamp in elkaar te steken en het kampterrrein te inspecteren. Dit wil dus zeggen dat het geen chiro is deze zondag.

2/03-3/03:

De smakelijke eetdagen van de chiro zijn er weer. Jullie zijn allemaal welkom om met de familie en vrienden de chiro te komen sponseren. Meer informatie kan je op de chiro website terug vinden.

10/03:

Na een paar weken geen chiro hebben jullie zeker en vast veel energie over. Dit mogen jullie vandaag allemaal kwijt op de meest ruwste manier. Want vandaag doen we ruwe spelen. Het zijn frieten deze zondag.

17/03:

Het is vandaag gewoon de belangrijkste dag van het jaar. Zoals jullie allemaal al wel weten is Nicky jarig. Een dag dat je zeker niet mag missen, het zijn helaas geen frieten.

24/03:

Wie is de ultieme soldaat, wie is de ultieme strateeg, wie is de ultieme stratego speler? We gaan het bos in voor levende stratego dus pak je camouflage maar. Het zijn frieten.

31/03:

Omsat de meeste nog druk bezig zijn met de examens is het vandaag pas chiro vanaf 16u. Daarom doen we vandaag klassiekers om rustig uit te blazen, het zijn geen frieten.

07/04:

Dit weekend organiseert chiro Heffen weer het niet te missen paasweekend. Meer informatie volgt op de website. Dit betekent wel dat het spijtig genoeg geen chiro is.

14/04:

Wie is de ultieme soldaat, wie is de ultieme strateeg, wie is de ultieme stratego speler? We gaan het bos in voor levende stratego dus pak je camouflage maar. Het zijn frieten.

21/04:

Hij komt, hij komt, die lieve goede PAASHAAS. Jaja, die paashaas heeft dit jaar weer lekkere paaseieren en koffiekoeken meengenomen maar vooral ook een super leuk spel met heel de chiro. Voor al dit lekkers vragen we 3 euro. De chiro start om 10u en eindigt om 15u.

28/04:

Vandaag gaan we nog is iets doen voor onze kas wat dikker te maken. dus zeker allemaal komen. Het zijn frieten.

03,04,05/05:

Eindelijk horen we veel van jullie al zeggen, het titoweekend staat voor de deur. Een weekend gevuld met plezante activiteiten, toffe sfeer en natuurlijk lekker eten. Jullie krijgen nog een mail met de nodige informatie.

12/05:

We zitten al dik over de helft van het chirojaar en het is tijd dat we elkaar blind moeten vertrouwen. Letterlijk want deze zondag valt er niks te zien omdat het blinddoek dag is. Het zijn frieten vandaag.

19/05:

VERASSING!!! Yep inderdaad, vandaag staat er iets speciaal op de planning. Omdat we dit jaar al toch wel veel centjes bijeen hebben verzameld, gaan we een iets anders doen deze zondag. Wat? Dat zul je moeten zien op de zondag zelf. Geen frieten. Vergeet jullie zwemgrief niet en IEDEREEN KOMT MET DE FIETS!!!

26/05:

Vandaag gaan we ons dorp wat beter leren kennen. Met het ultieme dorpspel zal je alle straten, wegjes, pleintjes en al de rest helemaal van buiten kennen. Het zijn frieten en zeker met de fiets komen als je wilt winnen.

23/06:

Vandaag spelen we waterspelletjes, doe dus ook zeker je zwemkleren aan! Neem ook centjes mee want we eten frietjes. 

11/08:

Het kamp is weer helaas gedaan, daarom gaan we nog is al de leuke momenten herbeleven. Vandaag doen we aprés-bivak en het zijn frieten.

18/08:

We gaan vandaag zwemmen te Lier op de kosten van onze kas, hiervoor heb je alleen zwemgerief nodig. We vertrekken stipt om 14:00 en komen terug tegen 17:30. Het zou ook leuk zijn als er wat ouders zouden willen rijden, dus vraag het is vriendelijk.

Groetjes Marion, Aurélie en Nicky

Leiding titos

titos

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters