Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Tito's

De tito's (12-14j.) maken al eens een daguitstap met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Ooit maakten ze een smakelijk maal in hun tito-restaurant, waarvan de leiding dan kon komen proeven. Pleinspelen vinden ze ook best leuk, vooral als er wat tactiek aan te pas komt. Soms schminken ze zich om het gekst, en in de zomer gieten ze hun leiding nat!

Een titozondag is van 14u tot 18u en om de twee weken mogen jullie frietjes eten op de chiro. Dit wordt aan het begin van een chirojaar met je leiding natuurlijk besproken. Ook voor de tito’s bedraagt het wekelijks lidgeld nog steeds € 1,00.programma Tito

Programma Tito’s

Algemene toelichting: We eten om de 2 weken frietjes, dit is zeker en vast niet verplicht. Als jullie graag thuis eten dan is dat dus ook geen enkel probleem. Tijdens het (vrijblijvend) eten van de frietjes wordt er gezellig samen gezeten en gebabbeld met iedereen. Wel is nog steeds de €1 per zondag verplicht.

28/10:

DOEME SEG! Deze zondag helaas geen chiro. Chiro heffen presenteert zo als elk jaar zijn oktoberfesten. Niet zo als de vorige jaren is er dit jaar op vrijdag 'schuur'. Op zaterdag is het winterBBQ met gezellige cava-/loungebar.

4/11:

oHHN!!! HALLOWEEN is gepasseerd en daarmee spelen we deze zondag halloweenspelen. Hou uzelf niet tegen om verkleed naar de chiro te komen dit kan misschien later van pas komen! We eten dit keer omdat het weer zo lang geleden is, JAJA FRIETJES!!

11/11:

11/11 dat heb je goed gezien. Deze zondag is het WOIII doe je legerkleren aan of neem ze mee. Omdat het leven in de oorlog zo zwaar is krijgen jullie dit keer geen eten dus laat de centjes voor de frietjes maar thuis.

18/11:

Helaas deze zondag is het GEEN CHIRO want de leiding trekt er een weekendje op uit, maar volgende week staan we er weer.

25/11:

Omdat we onder het jaar en op kamp leuke activiteiten willen doen en leuke tweedaagse willen hebben, gaan we deze zondag geld inzamelen. Deze zondag zijn het geen frietjes.

02/12:

De zwarte pieten komen vandaag op bezoek en nemen ook sinterklaas mee ;) Heel misschien steken er frietjes in de zak vann sinterklaas maar neem die centjes voor de frietjes toch maar liever mee.

09/12:

Deze zondag een grote klassieker, kringspelen. Het zijn geen frietjes deze zondag. Chiro van 4u.

16/12:

Kies al maar een vriendje of vriendinnetje uit want het zijn vandaag tweelingspelen. Deze zondag eten we weer gezellig samen frietjes. Chiro van 4u.

23/12:

De kerstperiode is aangebroken. Als jaarlijkse traditie organiseren de aspiranten een groot kerstspel voor heel de chiro. Geen frietjes want je krijgt al zoetigheid mee naar huis. Chiro van 10u tot 15u

30/12:

Deze zondag testen we de bergen en dijk een even uit. We spelen hellingspelen. Neem zeker je centjes voor de frieten weer mee.

06/12:

Trek de wandelschoenen maar aan neem een verrekijker of vergrootglas mee ;) misschien kan de detectieve in jou al raden wat we gaan spelen vandaag. Sporenspel. Geen frietjes deze zondag.

Groetjes Marion, Aurélie en Nicky

Leiding titos

titos

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be | design: Dorien & Thomas

Aspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters