Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Tito's

De tito's (12-14j.) maken al eens een daguitstap met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Ooit maakten ze een smakelijk maal in hun tito-restaurant, waarvan de leiding dan kon komen proeven. Pleinspelen vinden ze ook best leuk, vooral als er wat tactiek aan te pas komt. Soms schminken ze zich om het gekst, en in de zomer gieten ze hun leiding nat!

Een titozondag is van 14u tot 18u en om de twee weken mogen jullie frietjes eten op de chiro. Dit wordt aan het begin van een chirojaar met je leiding natuurlijk besproken. Ook voor de tito’s bedraagt het wekelijks lidgeld nog steeds € 1,00.programma Tito

Programma Tito’s

Algemene toelichting: We eten om de 2 weken frietjes, dit is zeker en vast niet verplicht. Als jullie graag thuis eten dan is dat dus ook geen enkel probleem. Tijdens het (vrijblijvend) eten van de frietjes wordt er gezellig samen gezeten en gebabbeld met iedereen. Wel is nog steeds de €1 per zondag verplicht.

Zondag 3 november : Balspelen Deluxe

Balspelen vandaag! Geen gewone, maar 'deluxe'. Wat dat juist betekent, moeten jullie zelf maar uitvinden!

We eten vandaag wel frietjes.

Zaterdag 9 november: dia-avond

Vanavond zal onze langverwachte dia-avond plaatsvinden. Iets later dan gewoonlijk, maar daarom niet minder geschikt om al die geweldige kampherinneringen boven te halen. Even kort het concept: we tonen de mooiste foto’s van afgelopen bivak op groot scherm en voorzien van commentaar. Vanaf 9 november zullen ook alle foto’s beschikbaar zijn via de chirowebsite.
De deuren openen om 19u00, om 19u30 wordt de eerste foto getoond. Tot dan?

Zondag 10 november : Reis rond de wereld

Vandaag maken we een reis rond de wereld.Het zijn het ook geen frietjes. 

Zondag 17 november : Dorpspel

Na lang wachten zullen we eindelijk het dorpspel spelen. Dit natuurlijk in ons mooie dorpje Heffen. Vandaag zijn het wel frietjes.

Zondag 24 november : Leidingsweekend

Dit weekend is de leiding op leidingsweekend. Het is dus jammer genoeg geen Chiro. Maar niet getreurd volgende week zijn we er terug bij. 

Groetjes de titoleiding,

Vincent VO

Kaat

Lennert S

Jasmine

 

Leiding titos

titos

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters