Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Tito's

De tito's (12-14j.) maken al eens een daguitstap met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Ooit maakten ze een smakelijk maal in hun tito-restaurant, waarvan de leiding dan kon komen proeven. Pleinspelen vinden ze ook best leuk, vooral als er wat tactiek aan te pas komt. Soms schminken ze zich om het gekst, en in de zomer gieten ze hun leiding nat!

Een titozondag is van 14u tot 18u en om de twee weken mogen jullie frietjes eten op de chiro. Dit wordt aan het begin van een chirojaar met je leiding natuurlijk besproken. Ook voor de tito’s bedraagt het wekelijks lidgeld nog steeds € 1,00.programma Tito

Programma Tito’s

Algemene toelichting: We eten om de 2 weken frietjes, dit is zeker en vast niet verplicht. Als jullie graag thuis eten, is dat dus ook geen enkel probleem. Tijdens het (vrijblijvend) eten van de frietjes wordt er gezellig samen gezeten en gebabbeld met iedereen. Wel is nog steeds de €1 per zondag verplicht.

Zondag 29/12: Muzikale wereldreis

Haal de Michael Jackson, Bob Marley of Avici in je maar naar boven want we gaan op muzikale wereldreis! Of zoals K3 het zou zeggen: “Van Afrika tot in Amerika”. Deze zondag zijn het wel frietjes.

Zondag 5/1: Geen chiro

De leiding is druk aan het studeren voor hun examens. Dus spijtig genoeg vandaag geen chiro. Hopelijk zien we jullie allemaal terug volgende week!

Zondag 12/1: Verrassing

Lennert wordt vandaag bijgestaan door enkele aspiranten. Wat er exact op de planning staat blijft nog even een verrassing! Deze zondag zijn het wel frietjes. 

Zondag 19/1: Verrassing

Ook vandaag wordt Lennert geholpen door de aspiranten. Deze zondag zijn het geen frietjes. 

Zondag 26/1

Vandaag geen aspiranten maar wel jullie eigen leidingsploeg. Wat we precies gaan doen, volgt later nog. Het zijn vandaag wel frietjes. 

Zondag 2/2: Schaatsen

We gaan met z'n allen schaatsen. Verdere info volgt snel! Het zijn geen frietjes vandaag. 

Wij wensen jullie een zalig Kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!!

Groetjes de titoleiding,

Vincent VO

Kaat

Lennert S

Jasmine

 

Leiding titos

titos

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters