Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

De Heffen-af ploeg

Heffen-af stelt zich voor

Historiek

Sinds 1950 hebben in de schaduw van de kerktoren van Heffen vele leiders en leidsters, proosten, volwassenbegeleiders en kookouders hun beste krachten gewijd aan de Chiro. Het zijn ongeveer een 300-tal Chiro-enthousiastelingen die via lidmaatschap kunnen deel uitmaken van onze oud-Chiro vereniging.

Activiteiten

Chiro Heffen-Af groepeert een 100-tal actieve leden, waarvan een kleine kern van 15 personen verantwoordelijk is voor de jaarplanning en organisatie van allerhande activiteiten zoals : een bowling-avond, een beachvolleybal tornooi, de jaarlijkse dagdropping en barbecue, voorwacht van het tentenbivak van de jong-Chiro, zomerbar enz..

Een traditie in Heffen zijn de 5-jaarlijkse herdenkingsfestiviteiten van het ontstaan van Chiro Heffen. Wie herinnert zich nog de eerste uitgave in 1970 van Cash 20000? Toen slaagden we erin om Heffen leven in te blazen door 4 wijken van ons dorp te laten strijden in een spel zonder grenzen. Ondertussen leiden deze 4 wijken een eigen verenigingsleven. En sinds 2000 naar aanleiding van 50 jaar Chiro maakten we er een mega-3-daagse van. 
Volgende afspraak is 2025 voor het 75-jarig jubileum.

Nieuwbrief

Via een digitale nieuwsbrief informeren we onze leden en sympathisanten over komende activiteiten. Wens je ook deze nieuwsbrief te ontvangen kan je volgende link inschrijven:

https://mailchi.mp/74ef5b868065/heffen-af-mailing-lijst

De jaarlijkse Kalender


Chirocafé:
ad hoc
Nieuwjaarsreceptie
: januari
Eetdagen:
maart
Schuur van de jong-chiro:
Paasweekend en Oktoberfeesten
Dagdropping:
1 mei
Oud-leidings-BBQ
: juni
Voorwacht
: juli
Teerfeest:
november
Jubileumviering zoveel-jarig-bestaan Chiro Heffen
: Om de vijf jaar
en vele andere spontane ideeën...

 

60 jaar chiro: de film.

 

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be