Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Chirokledij

Je hebt maar één blik nodig om te weten: dat is Chiro. Je herkent ons aan onze Chirokleren. We zien er allemaal anders uit maar toch is het duidelijk dat we samen horen. En dat is nu net waarom we voor Chirokleren kiezen. We voelen ons verbonden met mensen over heel Vlaanderen. Als we op zondag een andere Chirogroep tegenkomen met hun beige broekjes of rokjes, dan zien en voelen we naast de verschillen de grote verbondenheid.

We willen er graag als één groep uitzien, met trots kunnen tonen dat we bij Chiro Heffen horen! Daarom vragen we aan onze leden om altijd in volledig uniform te komen. Dit bestaat uit een trui en T-shirt van Chiro Heffen en een Chirorok of -short.

Voor de jongsten, de Petoeters, volstaat enkel onze eigen trui en T-shirt (een rokje of broekje mag natuurlijk ook, maar is niet verplicht). 

Ook op kamp wordt dit uniform elke dag minstens één keertje aangetrokken. 

 

Je kan een chirotrui en T-shirt bij ons op de Chiro kopen

prijs trui: €30      (maten: 7/8j - 9/10j - 11/13j - S - M - L - XL - XXL)

prijs T-shirt: 10  (maten: 7/8j - 9/11j - 12/14j - S - M - L - XL - XXL)

prijs pet: 5      (maten: max 55 cm hoofdomtrek - groter) 

 

Voor een rok, broek of die kleurrijke empbleempjes ga je best naar De Banier. Daar ga je zeker je goesting vinden! (www.debanier.be) Ook knutselmateriaal kan je daar kopen (vermeld dan zeker dat je van de Chiro bent, dan krijg je korting!) 

 

Tweedehands Chiro Heffen: kleding kopen en/of doorverkopen kan via volgende facebookgroep:

https://facebook.com/groups/669146969919026/. Hier komen ook geregeld updates over de tweedehandsstock van onze kledij op de Chiro.

Heb je nog te kleine kledij die je niet meer nodig hebt, dan mag je dit op zondag altijd afgeven aan de leiding. Zo kan iemand anders er nog veel plezier aan beleven. 

 

Niet alle maten zijn altijd aanwezig, maar voor de kleinsten die snel groeien hebben we zeker een tweedehands T-shirt/ trui liggen! 

prijs tweedehands broek/ rok: €15

prijs tweedehands trui: €10

prijs tweedehands t-shirt: €5

prijs tweedehands sokken/ topjes: €3

 

Kledij kopen: spreek op zondag de leiding aan, zij begeleiden je naar de verantwoordelijken voor kledij. Normaal hebben we alle maten op voorraad.

Kledij betalen kan ter plaatse via payconiq.

Verkoop van t-shirts

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beWat is Chiro Uniform Minimumleeftijd Verhuur Contacteer ons