Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Chirokleren

Je hebt maar één blik nodig om te weten: dat is Chiro. Je herkent ons aan onze Chirokleren. We zien er allemaal anders uit maar toch is het duidelijk dat we samen horen. En dat is nu net waarom we voor Chirokleren kiezen. We voelen ons verbonden met mensen over heel Vlaanderen. Als we op zondag een andere Chirogroep tegenkomen met hun beige broekjes of rokjes, dan zien en voelen we naast de verschillen de grote verbondenheid.

We willen er graag als één groep uitzien, met trots kunnen tonen dat we bij Chiro Heffen horen! Daarom vragen we aan onze leden om altijd in volledig uniform te komen. Dit bestaat uit een trui en t-shirt van Chiro Heffen en een Chirorokje of -short. Voor de jongsten, de Petoeters, volstaat enkel onze eigen trui!

 

Je kan een Chirotrui en t-shirt bij ons op de chiro kopen, vraag hiervoor info bij iemand van de leiding. Voor een rok of broek kan je naar De Banier. Daar kan je zeker je goesting vinden!

prijs ChiroHeffen-trui: 25 €

prijs T-shirt: 10€

 

2de hands chiro Heffen kleding kopen en/of doorverkopen kan via volgende facebookgroep:

https://facebook.com/groups/669146969919026/

Verkoop van t-shirts

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beWat is Chiro Uniform Minimumleeftijd Verhuur Contacteer ons