Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Wat is Chiro

Altijd al eens naar de Chiro willen komen? Bij Chiro Heffen ben je meer dan welkom! Hoe moet dat nu praktisch? Dat staat hieronder kort uitgelegd.

Elke chirozondag zorgen wij voor spel en plezier. In de Chiro begint een zondag om 14 uur op onze terreinen in Sint-Amandusstraat 2 te Heffen.
Voor elke groep zijn de chiro-uren iets anders:

Petoeter (6-8j): 14u-17u
Speelclub (8-10j): 14u-17u
Rakwi (10-12j): 14u-17u30
Tito (12-14j): 14u-18u
Keti (14-16j): 14u-18u30
Aspi (16-18j): 14u-19u

Tijdens deze uren amuseren de leden zich te pletter met verschillende spelletjes die de leiding verzint. Het programma per groep vind je onder de tab 'Afdelingen'.

Iedereen is vrij om eens te 'proberen' of Chiro zijn/haar ding is. Je kan immers 3 keer naar de Chiro komen vooraleer we je vragen om een inschrijvingsformulier in te vullen! Het inschrijvingsgeld bedraagt 30 euro, het inschrijvingsformulier vindt u onder de tab 'informatie' en dan verder naar 'nuttige links'.

Het bivak valt steeds van 21 tot 31 juli. Om mee op kamp te mogen, moet je minstens de helft van de zondagen op de Chiro zijn geweest. We slapen allemaal in tenten en hebben zelfs een ervaren keukenploeg. Ergens in mei worden jullie helemaal op de hoogte gebracht over het kamp en wat er allemaal te gebeuren staat via ons kampboekje. 

Om eventuele vragen te beantwoorden staat de leiding iedere zondag voor én na de Chiro klaar! Kan u niet wachten tot zondag? Stuur dan uw vraag naar leiding at chiroheffen.be.

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beWat is Chiro Uniform Minimumleeftijd Verhuur Contacteer ons