Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

 
 

OKTOBERFESTEN ( vrijdag 23 oktober - zondag 25 oktober )

OKTOBERFESTEN CHIRO HEFFEN

 

Beste Heffenaren, chiro-ouders, sympathisanten

 

Van 23 t.e.m. 25 oktober organiseren wij, Chiro Heffen, onze jaarlijkse Oktoberfesten. Kom mee genieten van onze gezellige sfeer! Alle activiteiten zullen doorgaan op ons chiroheem: Sint-Amandusstraat 2 in Heffen.

 

We horen jullie het je afvragen; hoe gaan ze dat doen? Wel, we zullen alles organiseren volgens de dan geldende regels. Alles zal dus aan tafels zijn volgens de bubbelgroottes van die moment. Tafels zullen ver genoeg uit elkaar staan en er zal een circulatieplan worden uitgewerkt zodat we elkaar niet onnodig moeten kruisen. Er zal voortdurend ontsmet worden en rondlopen zal, net zoals in de horeca, met een mondmasker gebeuren. Eten wordt door ons bereid en uitgedeeld met mondmasker en handschoenen.

We hebben een groen label behaald in de eventscan i.v.m. veiligheid voor Covid-19. Wij zullen er alvast alles aan doen om er een veilige en onvergetelijke Oktoberfesten van de maken!

 

Betalen kan ter plekke via Payconiq, KBC-app, nieuwe ING-app of cash natuurlijk. 

 

Vrijdag 23 oktober: Dia-avond + café

Benieuwd hoe uw kleine spruit zich geamuseerd heeft op kamp? Kom dan zeker een kijkje nemen op onze jaarlijkse dia-avond!

Normaal gezien zou onze dia-avond vroeger op het jaar plaatsvinden, maar aangezien wij het grootser en gezelliger (en toch ook een pak meer coronaproof) willen doen, valt de dia-avond dit jaar op 23 oktober in onze verwarmde circustent. Bovendien zal er voor/ tijdens en na de dia-avond ook de gelegenheid zijn om op ‘café’ te komen. Hot-dogs, hamburgers, chipjes en veel lekkere drankjes zullen voorzien worden. U bent welkom vanaf 19 uur. De dia-show start om 19u30.

Ook de verloren voorwerpen van bivak worden vandaag een laatste keer uitgestald, daarna stoppen we alles in de kledingcontainer.

Maatregels betreft Covid-19: vul op voorhand volgend formulier online in als je naar de dia-avond komt kijken, zo hebben wij een idee hoe we onze tent moeten schikken en kunnen we lange wachtrijen vermijden door registratie op voorhand in dit formulier te doen; https://forms.gle/uHDKfbmeA9aAMYUg6

We vragen iedereen een mondmasker mee te brengen en de handen voldoende te ontsmetten. Verder vragen we aan uw tafel te blijven zitten en dus niet met andere tafels/ bubbels te vermengen.

 

Zaterdag 24 oktober: Halloweenwandeling + WinterBBQ en cava-/loungebar

Op zaterdag starten we met een halloweenwandeling (en eindigen) op de Chiro. Vanaf 13 uur kan u beginnen aan onze kindvriendelijk wandeltocht. Onderweg en natuurlijk ook bij start en aankomst zal er de gelegenheid zijn om je te verwarmen aan onze betoverende spinnensoep of iets anders lekkers. Volg de aangeduide weg en leer zo de griezelverhalen van Heffen kennen. Voor de tocht betaal je drie euro per persoon (inclusief een drankbonnetje).

In de avond halen wij de barbecue nog eens boven! Kom tussen 17u30 en 19u30 lekker smullen van overheerlijk vlees, gebakken doorDe Cremie en een heerlijk groentebuffet in onze verwarmde circustent. Een volwassene betaalt 18 euro voor 3 stukjes vlees en groentjes. Een kind (t.e.m. 12 jaar) betaalt 11 euro voor 1 stukje vlees en groentjes. Voor en na de barbecue is er de mogelijkheid om in onze cava-/loungebar iets te drinken en gezellig te babbelen bij een glaasje wijn, bubbels of iets anders.

De inschrijvingen lopen tot 14 oktober. We vragen jullie om alle namen van de mensen van jouw tafel op één inschrijvingsformulier/ papiertje te zetten, dit maakt het voor ons overzichtelijker.

Inschrijvingen kan online via https://forms.gle/1325akc6EZEWpgMH9 of via onderstaand formulier in te vullen en in Sint-Amandusstraat 2 in de brievenbus te steken.

Maatregels betreft Covid-19: We vragen iedereen een mondmasker mee te brengen en de handen voldoende te ontsmetten. Verder vragen we aan uw tafel te blijven zitten en dus niet met andere tafels/ bubbels te vermengen. Voor de rest zal alles zichzelf uitwijzen.

 

Zondag 25 oktober: spek met eieren + cyclocross

Na enkele vermoeiende maar voldane dagen is er ook op zondag vanaf 12u opnieuw de gelegenheid een drankje te nuttigen dit in combinatie met een bordje spek en eieren om te bekomen.

Vanaf 14u zijn we alweer toe aan de vierde editie van de Heffen-Af cyclocrossnamiddag. Uiteraard zullen we alles in het werk stellen om alle coronamaatregelen te respecteren. Waan je als de nieuwe Wout Van Aert, neem je fiets mee en meet je samen met andere liefhebbers op alweer een vernieuwd parcours. Deelnemen is gratis, we mikken op 15u00 als aanvangstijd van de jacht op de winnaarstrofee. Supporteren kan in bubbels aan tafels, waarlangs de coureurs dicht voorbij zullen vlammen. De gekende formule met pintjes (drinken of gooien vanaf uw tafel), frietjes en curryworsten en Vlaamsche Schlagers wordt dit jaar uitgebreid met een kaartnamiddag. Ook hier is de deelname gratis en vrijblijvend met de mogelijkheid tot leuke prijzen. Tijdens dit alles kan u de wielerwedstrijd Parijs-Roubaix live volgen op een groot scherm. Een sportieve corona-veilige namiddag wacht op jullie!

 

We kijken alvast uit naar jullie komst!

 

Chiro-groetjes

De leidingsploeg van Chiro Heffen

 

 -----------------------------------

Inschrijvingsformulier winterBBQ

De familie ..................................................... schrijft zich in

met .......... volwassenen (3 stukjes vlees + groentjes, 18 euro)

en ………. kinderen (t.e.m. 12 jaar) (1 stukje vlees + groentjes, 11 euro) voor de WinterBBQ op 24 oktober.

Namen van ALLE personen aan jouw tafel: ……………………………………………………………………

………………………………………………………………………….……………………………………………………………………………………………………………………………………………….……………………

Gsm-nummer: ………………………………………………..

 

…… keer kippenfilet

…… keer ribbetjes

…… keer BBQworst

…… keer steak

…… keer hamburger

…… keer vegetarisch

 

Bonnetjes:

…… bonnetjes voor frisdrank en pils (1,80 euro).

…… bonnetjes voor sterke bieren, cava, wijn (3 euro).

…… bonnetjes voor koffie, thee, kriek, kinderijsje. (2 euro)

De bonnetjes zijn gedurende het hele weekend te gebruiken. Ter plekke kan u er steeds bijbestellen.

 

 

Wat staat er nog op het programma:

23 okt 2020 - 25 okt 2020: OKTOBERFESTEN

OKTOBERFESTEN CHIRO HEFFEN

 

Beste Heffenaren, chiro-ouder ...

lees meer

 

Verhuurkalender: De kalender die je hier ziet geeft aan wanneer de chiro bezet is. Op deze dagen is het dus onmogelijk onze chiro nog te huren.
Meer info over het huren van onze lokalen vind je op de "informatie" pagina onder de rubriek "te huur".

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be