Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

 
 

Oktoberfesten ( vrijdag 29 oktober - zondag 31 oktober )

Beste Heffenaren, chiro-ouders, sympathisanten

 

Op 29 en 30 oktober organiseren wij, Chiro Heffen, onze jaarlijkse Oktoberfesten. Kom mee genieten van onze gezellige sfeer en lekkere drankjes! Alle activiteiten zullen doorgaan op ons chiroheem: Sint-Amandusstraat 2 in Heffen.

 

We zullen alles organiseren volgens de dan geldende Coronaregels, indien nog van toepassing.

 

Betalen kan ter plekke via Payconiq, KBC-app, ING-app of cash natuurlijk. Ook op voorhand overschrijven is mogelijk.

 

Vrijdag 29 oktober: Dia-avond + café

Benieuwd hoe uw kleine spruit zich geamuseerd heeft op kamp? Vraag je je ook af hoe dat allemaal is verlopen? Kom dan zeker een kijkje nemen op onze jaarlijkse dia-avond!

Er zal voor/ tijdens en na de dia-avond ook de gelegenheid zijn om op ‘café’ te komen in onze Chiro. Hot-dogs, chipjes en veel lekkere drankjes zullen voorzien worden. U bent welkom vanaf 19 uur. De dia-show start om 19u30.

Voor ieder dus wat wils en een avond vol plezier verzekerd.

 

Zaterdag 30 oktober: WinterBBQ en cava-/loungebar

We openen vandaag onze deuren om 16 uur. Dan bent u welkom om een lekker drankje te nuttigen. In de avond halen wij de barbecue nog eens boven! We serveren overheerlijk vlees en een heerlijk groentebuffet in onze verwarmde circustent. U hebt de keuze tussen twee shiften: om 17u30 of om 19u30. Een volwassene betaalt 18 euro voor 3 stukjes vlees en groentjes. Een kind betaalt 11 euro voor 1 stukje vlees en groentjes. Voor en na de barbecue is er de mogelijkheid om in onze cava-/loungebar iets te drinken en gezellig te babbelen bij een glaasje wijn, bubbels of iets anders.

De inschrijvingen lopen tot 19 oktober. Vooraf betalen kan door over te schrijven naar BE90 7555 7449 9832 met mededeling: Oktoberfesten + naam.

Inschrijvingen kan online via shorturl.at/jmuG6 (voorkeur) of via onderstaand formulier in te vullen en in Sint-Amandusstraat 2 in de brievenbus te steken.

 

We kijken alvast uit naar jullie komst!

 

Chiro-groetjes

De leidingsploeg van Chiro Heffen

 

Wat staat er nog op het programma:

29 okt 2021 - 31 okt 2021: Oktoberfesten

Beste Heffenaren, chiro-ouders, sympathisanten

 

Op 29 en 30 oktobe ...

lees meer

5 nov 2021: Heffen-af: Halloweenfeestje

3 dec 2021 - 4 dec 2021: Heffen-af: dropping

8 jan 2022: Heffen-af nieuwjaarsreceptie

5 mrt 2022 - 6 mrt 2022: EETDAGEN 2022

22 apr 2022 - 24 apr 2022: PAASWEEKEND

 

Verhuurkalender: De kalender die je hier ziet geeft aan wanneer de chiro bezet is. Op deze dagen is het dus onmogelijk onze chiro nog te huren.
Meer info over het huren van onze lokalen vind je op de "informatie" pagina onder de rubriek "te huur".

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be