Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

 
 

Vriendjesdag ( zondag 15 september )

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent dat het ook tijd is voor een gloednieuw chirojaar! Naast alle huidige leden, hopen wij natuurlijk ook een heleboel nieuwe gezichten te verwelkomen in de Chiro! Daarom is het binnenkort weer onze jaarlijkse vriendjesdag!

Heb je altijd al getwijfeld om naar de Chiro te komen? Wil je wel weten wat we allemaal doen op de Chiro? Heb je een vriend(innet)je die graag mee naar de Chiro wil komen? Op zondag 15 september kan dit allemaal tijdens de vriendjesdag. Die dag kan je aansluiten bij je leeftijdsgenoten voor een namiddag vol sport -en spelplezier. Onze activiteiten gaan zoals gewoonlijk door van 14u00 tot 17u00 en je hoeft je op voorhand niet in te schrijven! De leiding kijkt er alvast naar uit om er met jou een fijne namiddag van te maken!

Wat staat er nog op het programma:

15 sep 2019: Vriendjesdag

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent dat het oo ...

lees meer

 

Verhuurkalender: De kalender die je hier ziet geeft aan wanneer de chiro bezet is. Op deze dagen is het dus onmogelijk onze chiro nog te huren.
Meer info over het huren van onze lokalen vind je op de "informatie" pagina onder de rubriek "te huur".

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be