Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

 
 

Paasweekend Chiro Heffen ( vrijdag 5 april - zondag 7 april )

Beste Heffenaren, Chiro-ouders, sympathisanten,
Op 5, 6 en 7 april organiseert Chiro Heffen haar Paasweekend. Zoals altijd belooft het een knaller van een weekend te worden met voor ieder wat wils! Al deze activiteiten zullen doorgaan op de Chiro: Sint-Amandusstraat 2 in Heffen.

Vrijdag 5 april: Emmer TD:

Een fuif voor jong én oud volgens het reeds bekende concept: bier in emmers. Er zijn gratis emmers bier te winnen gedurende de avond en de niet-bierliefhebbers kunnen hun dorst lessen met frisdrank of cocktails! De deuren openen om 21u en er kan gefeest worden tot in de vroege uurtjes. Nachtelijke hongertjes kunnen worden gestild met hamburgers en mexicano’s.

De muziek wordt verzorgd door dj’s Sime, D-Pack en Nomiz. Tickets zijn verkrijgbaar bij keti’s, aspiranten en leiding van Chiro Heffen aan 4 euro per stuk. Aan de kassa kost dit 6 euro.

Zaterdag 6 april: Fietszoektocht

We organiseren een heuse fietszoektocht voor heel de familie! Tussen 15u en 17u kan vanop de Chiro vertrokken worden voor een fotozoektocht te fiets. Er zijn twee verschillende lussen: een kindvriendelijke familielus (ongeveer 1u) en een grotere lus (ongeveer anderhalf uur). Deelname aan deze actieve namiddag zoekplezier bedraagt 3 euro per persoon.

Vanaf 15u kan iedereen ook altijd terecht op ons gezellige Chiroterras, want van al dat fietsen krijgt een mens natuurlijk dorst… Wij hopen alvast op mooi weer en jullie aanwezigheid!

Zondag 7 april: Brunchbuffet en wielernamiddag

Brunchbuffet in onze eigenste Chiro! Tussen 10u en 14u kan u op de Chiro gezellig komen tafelen. We voorzien een uitgebreid buffet gaande van ontbijtgranen tot lichte warme gerechten én alles daar tussenin! Voor een voormiddag verwennerij van de smaakpapillen vragen we 20 euro per volwassene en 15 euro per kind (kinderen jonger dan 6, betalen slechts 5 euro). Hierbij zijn dranken zoals koffie, thee, fruitsap, … inbegrepen.  Inschrijven kan tot 31 maart door een mail te sturen naar kaat@chiroheffen.be.

Vanaf 14u zal de derde editie van de Heffen-Af cyclocross plaatsvinden als eerste luik van een gezellige wielernamiddag. Kom zelf meefietsen of supporter luidkeels voor de deelnemende atleten. De wedstrijd wordt live voorzien van commentaar en zoals het op zo een oervlaams sportfeest hoort, zullen koude pintjes klaarstaan als dorstlesser (of voor de biergooiers ???? ). Om de honger te stillen, zullen frietjes en curryworsten worden verkocht.  Alsof dat wielergeweld niet genoeg is, zal ook de Ronde van Vlaanderen worden uitgezonden.

Hopelijk tot dan!
De leidingsploeg

Wat staat er nog op het programma:

22 jun 2019: Bbq Oudleiding

 

Verhuurkalender: De kalender die je hier ziet geeft aan wanneer de chiro bezet is. Op deze dagen is het dus onmogelijk onze chiro nog te huren.
Meer info over het huren van onze lokalen vind je op de "informatie" pagina onder de rubriek "te huur".

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be