Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

 
 

Oktoberfesten ( vrijdag 25 oktober - zaterdag 26 oktober )

Beste Heffenaren, Chiro-ouders, sympathisanten,

 

Op 25 en 26 oktober organiseert Chiro Heffen zijn jaarlijkse Oktoberfesten. Kom mee genieten van onze gezellige sfeer! Alle activiteiten zullen doorgaan op ons chiroheem: Sint-Amandusstraat 2 in Heffen.

 

Vrijdag 25 oktober: Emmer TD Jungle

 

Een fuif voor jong én oud volgens het reeds bekende concept: bier in emmers. Er zijn gratis emmers bier te winnen gedurende de avond en de niet-bierliefhebbers kunnen hun dorst lessen met frisdrank of cocktails! Dit jaar doen we een speciale editie in het thema “jungle”. De deuren openen om 21u en er kan gefeest worden tot in de vroege uurtjes. Nachtelijke hongertjes kunnen worden gestild met hamburgers en mexicano’s.

De muziek wordt verzorgd door Myll S, dj Sime en Nomiz. Tickets zijn verkrijgbaar bij keti’s, aspiranten en leiding van Chiro Heffen aan 4 euro per stuk. Aan de kassa kost dit 7 euro.

Zaterdag 26 oktober: WinterBBQ en cava-/loungebar

 

Het wordt wat kouder, maar wij halen de barbecue nog eens boven! Kom tussen 17u30 en 20u lekker smullen van overheerlijk vlees, gebakken door beenhouwerij Cremie en ons heerlijke groentebuffet in onze verwarmde circustent. Voor en na de barbecue is er de gelegenheid om in onze cava-/loungebar iets te drinken en gezellig te babbelen bij een glaasje wijn, bubbels of iets anders. Dit wordt vanaf 17u geschonken in samenwerking met Xpertvinum in Leest.

De inschrijvingen ontvangen we graag vóór 19 oktober.

Inschrijvingen kan online via https://tinyurl.com/winterBBQChiroHeffen2019

Het zijn 3 stukjes vlees voor een volwassenen, wat op een totale prijs van 18 euro komt en 1 stukje vlees voor een kind voor 10 euro.

Het groentebuffet is inbegrepen in de prijs.

 

 

We kijken alvast uit naar jullie komst!

 

 

Chiro-groetjes

 

De leidingsploeg van Chiro Heffen

Wat staat er nog op het programma:

31 okt 2020: Heffen-af Halloween

 

Verhuurkalender: De kalender die je hier ziet geeft aan wanneer de chiro bezet is. Op deze dagen is het dus onmogelijk onze chiro nog te huren.
Meer info over het huren van onze lokalen vind je op de "informatie" pagina onder de rubriek "te huur".

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be