Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

 
 

Schaatsen! ( zondag 2 februari )

Beste Chiro Ouders,

 

We gaan zondag 02/02/2020 met z’n allen schaatsen op de schaatsbaan in Mechelen! Om alles vlot te laten verlopen, vragen we uw kind in te schrijven via volgende link; https://forms.gle/ZJxMGj9k7EAvDD378 . Inschrijven kan tot 25 januari 2020

We vragen aan iedereen om €6 mee te brengen, ook aan degenen die eigen schaatsen meenemen. Dit betaalt de inkom en een drankje ter plekke. Breng ook zeker jullie handschoenen mee (verplicht)! 

 

Voor de drie kleinste groepen zoeken we nog vervoer naar de schaatsbaan en terug. Hopelijk kunnen we beroep doen op enkele bereidwillige ouders! Vertrek is om 14u00 aan de Chiro. Voor de het vervoer terug naar de Chiro spreken we rond 16u30 af aan de schaatsbaan. Om 17u00 zij we terug op de Chiro. Het is een normale chirozondag, dit betekent dat de Chiro op het gewoonlijke uur eindigt.

 

De drie oudste groepen gaan met de fiets. Zorg hiervoor dat je fiets in goede staat is, met verlichting! Neem alvast een fluohesje mee voor betere zichtbaarheid.

 

Voor meer info mag je steeds mailen of je vraag op zondag stellen aan de leiding! 

 

Groetjes,

Leiding Chiro Heffen

     

Wat staat er nog op het programma:

31 okt 2020: Heffen-af Halloween

 

Verhuurkalender: De kalender die je hier ziet geeft aan wanneer de chiro bezet is. Op deze dagen is het dus onmogelijk onze chiro nog te huren.
Meer info over het huren van onze lokalen vind je op de "informatie" pagina onder de rubriek "te huur".

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be