Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

 
 

Nieuwsbrief April: Kampboekje, 70 jaar Chiro, etc. ( zondag 12 april )

Beste Chiro-ouders,

 

Wij hopen uiteraard dat u en uw familie nog in een goede fysieke en mentale gezondheid verkeren in deze vreemde tijden, want dat primeert! #blijfinuwkot# is dan ook de leuze die we aan jullie willen opdragen, zodat we snel van deze ellende verlost zijn.

Hierdoor zijn we dan ook genoodzaakt om enkele leuke activiteiten uit te stellen. Het jaarlijkse Paasweekend, waarvan u al een ‘sneak peek’ kreeg tijdens de eetdagen, gaat dan ook voor een jaartje de koelkast in. Daarnaast hebben we een heleboel chiro-gerelateerde nieuwtjes, die we graag in één grote brok bundelen. Leest u even mee?

70 jaar Chiro Heffen

Ondanks huidige situatie willen we jullie toch hoop geven voor de toekomst door te benadrukken dat de voorbereidingen voor “70 jaar Chiro Heffen” gewoon doorgaan alsof er niets gebeurd is. Hopelijk kunnen we tegen dan de leuze omwisselen naar #gauituwdak#. In bijlage kan u zien dat ons programma helemaal vastligt. In het activiteitenboekje staat ook een paragraafje over sponsoring. Hoewel het klimaat hiervoor allerminst gunstig gestemd is, willen we dit toch graag even meedelen aan alle Chiro-ouders. Indien interesse, worden wij graag geheel vrijblijvend gecontacteerd.  Wij zijn er alvast fier op, kijken er enorm naar uit en hopen u binnenkort meer info te verstrekken over de inschrijving/tickets door middel van een fraaier programmaboekje! Noteer het in uw (lege) agenda en kijk samen met ons uit naar een beter 2020!!

#blijfnunoginuwkotzodatwelateruitonsdakkunnengaanop70jaarChiroHeffen#

De Kern

Paashaas

Ondanks zijn drukke schema hebben we dit drukbezette knaagdier toch nog kunnen strikken. Hij zal ervoor zorgen dat geen enkel braaf lid van Chiro Heffen wordt vergeten en toch een extra-leuke Pasen krijgt! Onze contractuele bepalingen met Mr. Paas Haas zeggen dat jullie de voordeur of brievenbus best dit weekend eens kunnen checken op wat lekkers, spannend!

Kampboekje en op kamp gaan…

Zo lang zonder Chiro is vervelen voor iedereen. Aangezien de leiding zich énorm hard verveelt (en de Chiro mist), zijn we hier een maandje eerder dan gewoonlijk met alle info over het bivak. Neem zeker een kijkje naar het bijgevoegde kampboekje en verlekker jezelf maar op een geweldig bivak! Wij gaan er alleszins vanuit dat dit mag doorgaan en de voorbereidingen gaan dus onverminderd door! Om jullie bezig te houden staan er verschillende extra’s in tegen de verveling. De digitale versie is ook te raadplegen via de Chirowebsite (‘Informatie’ > ‘Nuttige links’) en via deze link. Een gedrukte versie hebben jullie nog tegoed van zodra de situatie ons iets gunstiger gestemd is. Ook de medische fiche zit in bijlage en is ook bij 'Nuttige links' te downloaden.
In de eerste maanden van 2020 kregen sommige ouders een mailtje met daarin een aanmoediging als zoon/dochter niet voldoende naar de Chiro kwam om mee te mogen op bivak (lees: <50%). We willen allemaal met een hechte bende op kamp, toch? Omdat de situatie zich niet leent tot inhaalmanoeuvres, besluiten we hier dan ook geen verdere rekening mee te houden. Dit is uiteraard uitzonderlijk, maar na zo een lange periode zonder Chiro geldt meer dan ooit ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’!

Chirozondag vanuit uw kot

Iedere zondag verzorgt de leidingsploeg een zondagse uitdaging om je mee bezig te houden. Iedere zaterdag komt dit online via de Facebook-pagina van Chiro Heffen in een mooi filmpje. Trek je uniform aan en vlieg erin zouden we zeggen! Aarzel ook zeker niet om het resultaat in te sturen. Zo weten we als leiding hoe goed jullie dit niet hebben gedaan en gieten we alles nadien in een mooie compilatie. Voor nu zondag voorzien we jullie van heel wat tekeningen en puzzels uit het kampboekje, aan de slag!

Trooper

We hebben met Chiro Heffen altijd plannen om onze werking te verbeteren en vergemakkelijken. Nu we ook het plezier en de inkomsten van ons Paasweekend mislopen, hebben we daarom Chiro Heffen aangemeld bij Trooper. Trooper is een manier om via je online aankopen een vereniging naar keuze te steunen. Voor de koper blijft het bedrag gelijk en de webshop schenkt een percentje van het aankoopbedrag aan Chiro Heffen. In tijden van veel thuiszitten en online shoppen een win-win situatie, niet?

Hoe werkt dit concreet? Door naar de Trooper-pagina van Chiro Heffen te surfen (https://trooper.be/chiroheffen) kan u doorklikken naar de deelnemende webshops (o.a. MediaMarkt, Bol.com, Collect&Go, Coolblue, …). Vanaf dan kan u de aankoop afronden zoals gewoonlijk en uw favoriete vereniging steunen. Chiro Heffen is u eeuwig dankbaar!

Wil u de Chiro op deze manier steunen, maar vergeet u steeds naar onze Trooper-pagina te surfen vooraleer u shopt? In dat geval is er de TrooperBot: een handige plug-in voor uw browser die waarschuwt als u een aankoop doet bij een deelnemende webwinkel. Dit is te downloaden via deze link:  www.trooper.be/trooperbot.

Wij danken u alvast!

 

Bij deze zijn jullie helemaal terug mee met de laatste nieuwtjes omtrent Chiro Heffen.

Vrolijk Pasen,

De leidingsploeg!

Wat staat er nog op het programma:

26 apr 2024 - 27 apr 2024: Boenk TD

17 mei 2024 - 19 mei 2024: Real Heffen

14 jun 2024 - 14 jul 2024: EK op de Chiro

29 jun 2024: Heffen-Af: BBQ

Enkel voor Heffen-Af leden

21 jul 2024 - 31 jul 2024: Bivak

Een heel chirojaar kijken we uit naar dit moment. De kers op de taart, het summum van het summum ...

lees meer

 

Verhuurkalender: De kalender die je hier ziet geeft aan wanneer de chiro bezet is. Op deze dagen is het dus onmogelijk onze chiro nog te huren.
Meer info over het huren van onze lokalen vind je op de "informatie" pagina onder de rubriek "te huur".

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be