Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

 
 

OKTOBERFESTEN ( vrijdag 23 oktober - zondag 25 oktober )

OKTOBERFESTEN CHIRO HEFFEN

!!WIJZIGING PROGRAMMA OKTOBERFESTEN!! 

Beste chirovrienden

 

De regels verstrengen opnieuw, jammer! Een weekend vol plezier stond namelijk te wachten op jullie. Helaas kregen we net het ministrieel besluit onder onze neus en konden we dus besluiten dat onze Oktoberfesten vrijwel onmogelijk werden om ze te organiseren hoe ze oorspronkelijk gepland waren.

 

MAAARRRR niet getreurd, wij staan nog steeds te popelen om u te ontvangen op ons chiroterrein.

 

Vrijdag 23 oktober: Dia-avond + café

Benieuwd hoe uw kleine spruit zich geamuseerd heeft op kamp? Kom dan zeker een kijkje nemen op onze jaarlijkse dia-avond, dit jaar voor het eerst in onze verwarmde circustent. Bovendien zal er voor/ tijdens en na de dia-avond ook de gelegenheid zijn om op ‘café’ te komen.

U bent welkom vanaf 19 uur. De dia-show start om 19u30.

Registreer je alvast op voorhand: https://forms.gle/uHDKfbmeA9aAMYUg6 (dat bespaart ons veel werk). Hier alvast een voorsmaakje: https://youtu.be/QMck659xDew

 

Zaterdag 24 oktober: Halloweenwandeling + Cava-/loungebar

Op zaterdag starten (en eindigen) we met een halloweenwandeling op de Chiro. Vanaf 13 uur kan u beginnen aan onze kindvriendelijk wandeltocht. Onderweg en natuurlijk ook bij start en aankomst zal er de gelegenheid zijn om je te verwarmen aan een warm drankje of iets anders lekkers. Volg de aangeduide weg en leer zo de griezelverhalen van Heffen kennen. Voor de tocht betaal je drie euro per persoon (inclusief een drankje).

Gedurende heel de middag en avond zal ook onze cava-/loungebar geopend zijn in de tent en in het gebouw. Aarzel niet en kom zeker eentje (of meer) drinken!

 

Zondag 25 oktober: meer informatie volgt

Blijf zeker de chirosite of facebook volgen voor updates!

 

Helaas zijn er ook enkele regels, kunnen we ook op jullie rekenen deze te volgen?

Wij moeten de regels van de cafés volgen dus dit houdt in: per gezin of maximaal met vier aan een tafel. Om 23 uurmoeten de deuren sluiten, mondmaskers zijn verplicht en mag enkel af als u in uw bubbel aan tafel zit. We vragen om op uw stoel te blijven zitten tenzij u naar het toilet moet. Indien u naar het toilet gaat, gelieve de pijlen te volgen. Verzorg uw handhygiëne en houd voldoende afstand.

 

Hopelijk maakt dit nieuwe programma jullie even warm en zijn jullie erbij!

 

Aangezien het voor ons een duur jaar was, verkopen wij ook kalenders. Geniet elke maand van lachende gezichten aan uw muur. Het is een mengelmoes van foto’s tijdens ons bivak en van de nieuwe zondagen. Benieuwd? Zeker bestellen dan! De opbrengst gebruiken we om voornamelijk een nieuwe tent en ook spelmateriaal te kopen.

 

U kan een kalender bestellen door 10 euro over te schrijven naar BE87 7512 0292 9494. Zet dan zeker in de mededeling: KALENDER + naam. Ook op de Oktoberfesten en op zondagmiddag kunnen kalenders gekocht worden.

 

 

Groetjes

De leiding

Wat staat er nog op het programma:

 

Verhuurkalender: De kalender die je hier ziet geeft aan wanneer de chiro bezet is. Op deze dagen is het dus onmogelijk onze chiro nog te huren.
Meer info over het huren van onze lokalen vind je op de "informatie" pagina onder de rubriek "te huur".

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be